Спечелете дълъг клин Теодора от Елмайра


Краен срок - 12 април 2017

За участие в играта е необходимо единствено да попълните формуляра по-долу. На случаен принцип един от Вас ще бъде избран за късметлия и ще спечели Дълъг клик Теодора

С победителя ще се свържем по имейл. Ако в рамките на 3 дни не отговорите, то ще изберем друг печеливш, който отново ще има същия срок да се свърже с нас!

Наградата, която може спечелите при участие в Играта, е един брой Дълъг клик Теодора

Не се допуска замяна на спечелените награди с тяхната парична равностойност.

Участието в играта не е обвързано със задължение за закупуване на стока или услуга от Организатора.

След изтичане на периода на провеждане на Играта на случаен принцип чрез сайтът random.org ще бъдат изтеглен победителя. Неговото име ще бъде обявено на 13.04.2017 г.

Представител на Организатора ще се свърже с печелившия на предоставения от него имейл за контакт за уточняване на подробностите по предоставянето на наградата в рамките на 3 (три) работни дни след получаване на данните за контакт от печелившия.

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави имената си, точен адрес за доставка на наградата на територията на Република България и телефон за връзка, като изпрати данните си като отговор на имейла, с който е уведомен за победител. Това трябва да стане в рамките на 3-дневен (тридневен) срок от обявяването на победителя.

Ако Организаторът не успее да се свърже със спечелилия участник на посочения от него имейл в рамките на 3 (три) дни, печелившият, непотърсил наградата си в посочения срок, губи правата си върху същата. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен на случаен принцип участник, който отговаря на условията за участие в Играта.

Получаването на наградите няма да е свързано с допълнителни разходи за печелившия, в това число за доставка и ще се осъществи при спазване на Общите условия на Организатора.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар