Спечелете 10 професионални КАБУКИ четки за грим от Ebelin


Краен срок - 13 април 2017

Всяка една от 10-те професионални КАБУКИ четки за грим от Ebelin очаква своя притежател!
Включете се в играта! Отговорете в коментар под снимката правилно на въпроса по-долу, в срок до 13.04.2017 г. включително.

Кои са предимствата на професионалната плоска КАБУКИ четка?
1. Многофункционална - съчетаваща различни четки: за пудра, руж, бронзант, ветрилообразна и кабуки.
2. Нанася както прецизно, така и мащабно различни консистенции - течни, кремо- и прахообразни.
3. Компактна - лесно намира място в дамски несесер.
4. Всичко от изброеното по-горе.

Всички участници, дали правилен отговор в коментар под поста, ще участват в теглене на случаен принцип за следните награди – Общо 10 професионални Кабуки четки за грим на Ebelin. Никакви други действия няма да бъдат считани за заявка за участие. Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание, или обидни квалификации на расова, етническа, сексуална или друга принадлежност ще бъдат изтрити, а съответните участници - дисквалифицирани.

След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез теглене на случаен принцип посредством уеб базиран софтуер, от всички участвали ще бъдат изтеглени 10 (десет) участници, които ще спечелят награда.Наградата е: Професионална Кабуки четка за грим на Ebelin.

Победителите ще бъдат изтеглени на 18.04.2017 г. и имената им ще бъдат обявени на Facebook страницата на dm като публикация на стената и като коментар под поста на играта.За да получи своята награда, всеки печеливш ще трябва да се свърже чрез лично съобщение с организатора, изпращайки съобщение до него чрез Facebook страницата на dm (www.facebook.com/dmBulgaria/), като посочи точен адрес за доставка и телефон за връзка.

За избягване на неясноти един участник може да спечели само една награда.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара