Спечелете телефон Huawei P8 Lite, смарт гривна и тонколона


Краен срок - 17 април 2017

Спечели една от страхотните ни награди за Великден като напишеш в коментар точния брой великденски яйца на картинката!

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

За валидни регистрации ще се броят тези, които са направили коментар с точния верния брой на великденските яйца. Всеки участвал може да коментира само веднъж.

Награди: 1 бр. телефон Huawei P8 Lite; 1 бр. смарт гривна XIAOMI MI; 1 бр. преносима тонколона DIVA. Наградите ще бъдат присъдени чрез томболен принцип на 3 броя печеливши, които са коментирали с точния верния брой на великденските яйца в картинката.

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички валидни коментари, регистрирани успешно в играта. Томболата ще бъде теглена на 18.04.2017 г.,  като в следствие на нея на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъдат обявени печелившите участници според броя награди в т.5, и равен брой резерви, в случай, че някой от печелившите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок. Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителя на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 1 2 работен ден дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата.

Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата.

Спечелете СЕГА

3 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара