Спечелете 20 ховърборда от NESCAFÉ 3in1 и Lidl


Краен срок - 9 април 2017

Купи NESCAFÉ 3in1 Classic, NESCAFÉ 3in1 Creamy и/или NESCAFÉ 3in1 Strong за поне 6 лв. с ДДС и може да спечелиш 1 от 20 ховърборда. Право на участие в играта има всеки навършил 16г. Участвай като се регистрираш на www.coffeepromo.bg ИЛИ като напишеш двете си имена, телефон и/или имейл за връзка и номер на касова бележка на талона за участие и го пуснеш в кутията на NESCAFÉ. ЗАПАЗИ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА!

Талон за участие ще получиш на касата в момента на покупката, а кутията на NESCAFÉ, в която да пуснеш попълнения талон, можеш да намериш след касова зона.

Играта е валидна за магазините на  Лидл в България за периода от 13.03.2017г. до 09.04.2017г.

Имената на спечелилите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 10.05.2017г. в присъствието на представители на „Нестле България” АД и ще бъдат обявени на 11.05.2017г. на www.coffeepromo.bg .

Спечелилите ще бъдат уведомени на предоставените имейл или телефон до 19.05.2017г. за уточняване на адрес за получаване на наградата. Наградите се получават по куриер в срок до 02.06.2017г. срещу представяне на касова бележка. Доставката е за сметка на Организатора. В случай на непредоставен адрес за доставка в срок до 1 месец след обявяване на печелившите, спечелилият губи право на награда.

Наградата не може да бъде заменяна за друг вид награда или за паричната й равностойност.

С участието си всеки участник дава съгласието си за събиране и обработване на личните му/й данни за целите на Играта, съгласно Закона за защита на личните данни. Организаторът не носи отговорност, когато не може да се свърже със спечелил участник поради липсващи контакти или грешно подадени такива. При невъзможност за установяване на контакт или непредоставяне на адрес за доставка до 12.06.2017г., спечелилият губи право на награда и Организаторът има право да се свърже със следващия изтеглен. Нестле България АД запазва правото си да дисквалифицира участници, в случай че установи опит за измама.

Всички дължими данъци са за сметка на спечелилия. При получаване на наградата спечелилият ще получи служебна бележка от Нестле България АД за паричната равностойност на наградата.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара