Спечелете 3 екскурзии до Париж за двама


Краен срок - 17 май 2017

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта са три: Екскурзия до Париж за двама 

Всеки пакет включва:

    4 дни / 3 нощувки в Париж;
    Полет с BULGARIA AIR;
    Ексурзовод на български език.

Програма на екскурзията:

ПЪРВИ ДЕН:

Отпътуване от летище София. Пристигане в Париж. Tрансфер до хотела. Настаняване. Панорамна пешеходна обиколка на Париж: Парижката „Света Богородица“; Латинският квартал и Сорбоната; Люксембургската градина с Люксембургския дворец, където сега заседава Сенатът. Посещение на квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците, „Розовата къща“), Площад „Пигал“ и кабаре „Мулен Руж“. Свободно време. Следобед посещение на площад „Трокадеро” и Айфеловата кула с възможност за разходка с панорамно корабче по Сена около историческите острови Ла Сите и Сен Луи. Нощувка.

Вечерта възможност за посещение на „Мулен Руж“ или кабаре „Лидо“. (При интерес се прави предварителна резервация).

ВТОРИ ДЕН:

Закуска. Панорамна обиколка на Париж – Малкия и Голям дворец, почивка в парка Тюйлери. Пешеходна разходка по „Шан-з-Елизе“. Време за почивка. Възможност за посещение на обекти по желание. Нощувка.

По желание: автобусна обиколка (с доплащане) по маршрут – площад „Вандом“, посещение на Гранд Опера, Мадлената, Площад „Конкорд“; Домът на инвалидите, построен през 17 в. от Луи XIV; Пантеонът, превърнат през 1791 г. в мавзолей за „великите хора от епохата на Френската революция“; моста на Александър III. Разглеждане на Триумфалната арка.

ТРЕТИ ДЕН:

Закуска.

Възможност за полудневна екскурзия до Версай (по желание с допълнително доплащане) – политическа столица на страната и резиденция на кралския двор от 1682 г. до 1789 г. Посещение на Версайския дворец – дворецът на Краля Слънце – Луи XIV: Големите апартаменти и Огледалната зала.

Следобед възможност за разходка или индивидуално посещение на Лувъра – най-големият музей на изкуствата в Европа, където може да видите „Мона Лиза“ на Леонардо да Винчи. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:

Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за България. Пристигане на летище София по обяд.

В Играта могат да вземат участие всички клиенти, закупили продукти Bourjois от всички категории - декоративна козметика, продукти за почистване на грим, грижа за тялото, парфюмерия. Условие за участие в Играта е закупените продукти с марка Bourjois да са на стойност над 30 лв.

Участието в Играта става чрез регистриране на касовия бон на фирмената страницата на Организатора във Facebook на адрес https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG, в специалното приложение „Играй и спечели с Bourjois”.

Всички участници, изпълнили по-горните условия ще участват в томбола за определяне на печелившите участници. Всеки участник може да спечели само една от посочените по-горе награди. Имената на спечелите участници ще бъдат обявени на фен-страницата на Организатора във Facebook на адрес https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG на 19.05.2017 г. от 10:00 до 18:00 часа. Всички участници трябва да проверят на фейсбук страницата на Лили Дрогерие дали името им фигурира в списъка с печелившите.

Печелившите участници трябва да изпратят трите си имена, телефон за връзка на лично съобщение на фейсбук страницата на Bourjois България на адрес https://www.facebook.com/BourjoisBG. При получаването на наградата печелившите участници трябва да представят документ за самоличност, както и касовия бон, с който са се регистрирали за участие. Спечелилите участници се задължават да предоставят имената, ЕГН и останалата необходима информация на лицето, което ще ги придружи на екскурзията. В случай, че участникът, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно в посочения от участника обект на Организатора, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация, както и касовия бон, с който са се регистрирали за участие.  Спечелилите участници в играта, които не са се свързали с Организатора, за да уточнят начина за получаването на наградата  в срок до 26.05.2017 г. и не я получат в срок до 31.05.2017 г., губят правата си върху нея.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара