Спечелете диван Комо и 3 декоративни комплекта


Краен срок - 30 април 2017

Тази година КОМО празнува 12 години!

Ела в магазина от 03.04 всеки ден през месец април и намери магическото число 12.
Намери го, снимай се с него и качи своята снимка тук, за да участваш за страхотни награди!

Играта се организира и провежда на територията на Република България, като ключова част от успешното провеждане на играта е посещение на място в Хипермаркет КОМО с адрес София, Ул. Околовръстен път 267, п.к. 1766.

ЗА ПЕРИОДА НА ИГРАТА СА ПРЕДВИДЕНИ ТРИ МАЛКИ НАГРАДИ И ЕДНА ГОЛЯМА НАГРАДА ЗА ОБЩ БРОЙ ОТ ЧЕТИРИМА ЧОВЕКА, а именно декоративен комплект за всекидневна, декоративен комплект за спалня и декоративен комплект за баня, както и един брой диван с цвят по избор и каталожен номер 370043/**.

За да участват в играта, участниците трябва да посетят Хипермаркет КОМО с адрес София, ул. Околовръстен път 267, п.к. 1766 в период 03.04.2017 – 30.04.2017 г. включително, през работно време обявено от магазина: 10:00 ч. – 20:00 ч. Участниците в играта трябва да намерят магическото число 12, което ще се крие под формата на специално брандирани картонени подложки за чаши в определени предварително от КОМО пазарни секции на магазина, които ще бъдат обявявани от организатора всяка седмица на описаните в т.10 канали. Участниците трябва да се снимат с намереното число и да качат своя снимка на сайт www.como12.bg, следвайки инструкциите за качване. С качването на снимка, участниците декларират, че снимките са тяхна авторска собственост. Всяко начало на седмицата (10.04; 17.04; 24.04) ще бъде обявяван на произволен принцип един печеливш участник за изминалия период. Голямата награда ще бъде изтеглена на произволен принцип от представител на Трипълпро България ООД на 03.05.2017 г., като тегленето ще бъде записано.

За периода на играта са предвидени общо четири награди – по една награда за един печеливш участник, качил своята снимка. Наградите ще са различни за всички спечелили:

03.04. – 09.04.2017 – един декоративен комплект за всекидневна;

10.04. – 16.04.2017 – един декоративен комплект за спалня

17.04. – 23.04.2017 – един декоративен комплект за баня;

03.05.2017 – Един брой диван с каталожен номер 370043/** в цвят по избор, който ще бъде изтеглен след края на кампанийния период.

Хипермаркет КОМО не гарантира наличността на определен цвят от посочения артикул към края на играта. Печелившият трябва да направи избор между алтернативните цветове, които Организаторът предлага.

Печелившите снимки ще бъдат избрани на произволен ротационен принцип и обявяването на всички печеливши участници ще се случва до 2 дни след дата на теглене чрез известяване по имейл и телефон, подаден от участника, както и през публикация на официалната Facebook страница на Хипермаркет КОМО на https://www.facebook.com/COMO.bg/.

Печелившите трябва да потвърдят наградата си като пишат лично съобщение до фейсбук страницата на Хипермаркет КОМО или отговорят по имейл, който се изпраща от представител на Трипълпро България ООД, където е нужно участниците да предоставят следните данни: имена и телефон за контакт (валиден и действащ), както и физически адрес за доставка на наградата. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 3-дневен срок след получаване на известието, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в други активации на марката.

Разноските за доставка на наградата се поемат от печелившия участник.

Хипермаркет КОМО запазва правото си да изтегли допълнително по двама участници- резерва за всяка от наградите , в случай че някои от първите четирима се откаже или не потвърди наградата си.

За целия период на играта, един участник (едно физическо лице) може да спечели максимум една награда.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара