Спечелете фотоепилатор Philips Lumea Prestige BRI950


Краен срок - 29 април 2017

Да се чувстваш освободена. Да бъдеш спонтанна. Да се усещаш страхотно в собствената си кожа. Не е никак лошо. 🙂 Много ми се иска да разберете какво имам предвид. Хубавото е, че една от вас ще има тази възможност. С @mimisfashionmoments и @mademoiselleaia ще подарим „спонтанността" в лицето на Philips Lumea на една дама, която е изпълнила следните неща:

1. Да е отговорила на въпроса под поста: Какво ви спира да бъдете спонтанни?
2. Да е последователка на @mademoiselleaia , @mimisfashionmoments и мен @deninamartin в Instagram

Активацията се организира съвместно с @Philips, @mademoiselleaia и @mimisfashionmoments , като победителката е само една и ще бъде изтеглена на случаен принцип на 02.05. Наградата е уред Philips Lumea Prestige. Част от условията включват победителят да сподели снимка на уреда в Instagram след получаването му с хаштагове #PhilipsLumeaPrestige и #loveLumea, както и да напише рецензия за уреда в официалния сайт на Philips.


В Играта може да се включат потребителки* над 18-годишна възраст на територията на България, отговарящи на следните условия:

1 Да са физически дееспособни лица;

2 В периода на участие се регистрира или съответно има валидна регистрация във Instagram;

3 За участие в Играта не се изисква закупуване на продукт и/или услуга, предлагани от Организатора, или предоставянето на какъвто и да е залог.

За да участва в Играта, Участникът трябва да:

1 Да остави коментар, отговарящ на въпроса какво ги спира да бъдат спонтанни и да правят чисто женските си любими занимания без винаги да ги планират предварително  под анонсиращия пост на играта, създаден от профила https://www.instagram.com/mademoiselleaia/, https://www.instagram.com/deninamartin/ или https://www.instagram.com/mimisfashionmoments/ на 25.04.2017 г.

2 Да направи пост в Instagram профила си с кратко ревю на уреда до 20 дни след получаването му, в случай, че го спечели. Постът задължително трябва да включва следните хаштагове #PhilipsLumeaPrestige и #loveLumea

3 Да напише рецензия на уреда в сайта: http://www.philips.bg/c-p/BRI950_00/lumea-prestige-ipl-hair-removal-device до 20 дни след получаването му, в случай, че го спечели.

4 Да e последoвател на профилите https://www.instagram.com/mademoiselleaia/, https://www.instagram.com/deninamartin/ и https://www.instagram.com/mimisfashionmoments/ в Instagram.

5.5 Да приеме настоящите Общи условия.

Наградите в Играта са следните: една (1) награда – Philips Lumea Prestige BRI950

Победителят ще бъдат избран на случаен принцип на 02.05.2017 г.

На същия принцип ще бъдат избрани и 5 (пет) резерви.

Победителят ще бъде обявен в профила: https://www.instagram.com/mademoiselleaia/, https://www.instagram.com/deninamartin/ и https://www.instagram.com/mimisfashionmoments/

В срок от 3 (три) работни дни, считано от датата на обявяване на печелившия, Участникът трябва да изпрати лично съобщение на https://www.instagram.com/mademoiselleaia/, https://www.instagram.com/deninamartin/ или https://www.instagram.com/mimisfashionmoments/ със своите три имена, телефонен номер за връзка, email и актуален адрес. Ако печелившият Участник не изпрати лично съобщение на https://www.instagram.com/mademoiselleaia/, https://www.instagram.com/deninamartin/ или https://www.instagram.com/mimisfashionmoments/ до 3 (три) работни дни по предходното изречение, Организаторът /Агенцията може да прекрати опитите си да се свърже с него/нея и да излъчи победител от резервите.

Наградата се предоставя на печелившия участник от Организатора в срок, който е обект на допълнително договаряне между печелившия Участник и Организатора. При получаване на награда печелившият Участник следва да представи лична карта/друг документ за самоличност, за да удостовери, че той е спечелилият Участник.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара