Спечелете 2 броя 4G смартфона Lenovo K6


Краен срок - 11 май 2017

Спечели супер 4G смартфон като тагнеш приятел, с когото би искал да пътуваш в държава от Европейския съюз и напишеш хаштаг #SMARTU, за да знаят повече хора за страхотните ни нови планове!

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и тагнат (отбележат с @) един свой Facebook „приятел“ като коментар под публикацията във Facebook и сложат хаштаг #SMARTU. За валидни регистрации ще се считат тези, които в съответния етап на играта са направили коментар с един тагнат (отбелязан) Facebook приятел от валиден Facebook профил и са сложили хаштага #SMARTU. Всеки участвал може да коментира само веднъж под публикацията и да отбележи само един свой приятел във всеки един от етапите на играта.

Наградите са 2 бр. 4G смартфона Lenovo K6

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички участници, които са регистрирани успешно в играта като са тагнали един свой Facebook „приятел“ под публикацията във Facebook страницата на VIVACOM: https://www.facebook.com/VIVAC0M/ и са вписали хаштаг #SMARTU. Томболата ще бъде теглена на 04.05.2017 и на 12.05.2017 като печелившите ще бъдат обявени на страницата на VIVACOM във Facebook. Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви, в случай, че някой от печелившите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с всеки от печелившите на посочения от тях профил във Facebook. За да получи наградата си, печелившият се съгласява в рамките на 2 дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившия или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то печелившият губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш;

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара