Спечелете лаптопи HP или ASUS и смарфони Lenovo


Краен срок - не е посочен

В България има изумително красиви гледки и страхотно интересни места. Когато сте на такова място, споделете видяното! Снимайте клип, може и с телефона, и ни го пратете - ще го пуснем на сайта ни 24chasa.bg.

“24 часа” обявява читателски конкурс за аматьорски клип с местата и гледките на България. Най-добрите клипове ще бъдат наградени с лаптопи HP или ASUS или със смарфони на Lenovo i 4G.

24-те чудеса на България” е нашата патриотична инициатива “24-те чудеса на България”, която стартирахме през 2005 г.

Изпращайте линкове от вашите клипове на електронен адрес online@vgb.bg. Преди това ги качете в YouTube, Vbox7 или Facebook - по ваш избор.

Първият клип, с който започнахме, е на арх. Пламен Мирянов - “Леден полет с балони над Рилските езера” - късометражен филм, заснет от зимен полет с балони, който завършва с “Нямам думи за тази красота”. Но не може да се разкаже, трябва да се види. Направете го, за да откриете отново какво изумително място е Рила.

28-годишният Мирянов изпрати на “24 часа” по случай Деня на будителите свой клип за българската азбука, който читателите ни могат да видят на сайта ни. Отделно снима филм за глаголицата в пещерата Проходна, наричана още Божиите очи.

Преди това младият родолюбец снима и филм за най-голямото българско знаме, което беше опънато на събора в Рожен миналата година. По негова инициатива на 22 септември - деня, в който е обявена независимостта на България, разстилат националния трикольор на поляната до езерото Бъбрека.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара