Спечелете уред за бавно готвене Crock-Pot® 3.5 л и още награди


Краен срок - 23 април 2017

"Великденски вкусотии" - Харесай и спечели една от 9 невероятни награди. Специално за Великденските празници ти даваме възможност да участваш в играта на slowcooker.bg с 9 невероятни награди и много повече.

Всеки участвал получава и код за отстъпка за бъдещи покупки от магазина на slowcooker.bg
За да участваш, единствено трябва да харесаш поста и да напишеш в коментар едно от предимствата на Crock-Pot :), а кода за отстъпка, получаваш след като попълниш формуляра: https://goo.gl/Xb48tB

Наградите, които раздаваме:
(1) Крок пот 3.5л. ДНА https://goo.gl/LtNueG
(2) ваучера за безплатен обяд, предоставен от Cokitchen
(2) козунака, омесени и предоставени специално от Даро
(4) безплатни книги от Издателска Къща Колхида

Всеки участник има право да спечели само една предметна награда.

Измежду всички участници, отговарящи на условията по т. 5.9.2 а) и т. 5.3 ще бъде изтеглен по един, за спчелването на един брой предметна награда - по реда на обявяването на наградите.

Всички участници, отговарящи на условията по т. 5.9.2 б) и т. 5.3 ще получат награда ваучер за отстъпка от бъдещи покупки от slowcooker.bg. Ваучерът ще е валиден за периода 09.04.2017 до 09.05.2017

Победителите ще бъдат обявени в срок от 3 работни дни от края на Кампанията (24.04.2017 г. - 26.04.2017 г.) на Facebook страницата на Slowcooker.bg -https://www.facebook.com/slowcooker.... Всеки печеливш в рамките на 10 дни от обявяването, че е победител, трябва да се свърже с Организатора на Facebook страницата на Slowcooker посредством лично съобщение. Ако в този срок той не се свърже с Организатора, това означава, че автоматично се отказва от наградата и претенциите си към нея.

Всяка награда ще бъде предоставена на победителя в срок от 1 месец от момента, в който победителят се свърже с Организатора.

Участниците, спечелили награда от Кампанията ще бъдат обявени на Fаcebook страницата на Slowcooker - https://www.facebook.com/slowcooker.... Те са задължени в срок от 10 календарни дени да се свържат с Организатора посредством лично съобщение във Fаcebook на страницата на „Slowcooker“, за да могат да получат своята награда. В уведомлението си спечелилият участник трябва  да предостави данните си за връзка и доставка – име и фамилия, e-mail, град, пощенски код, точен адрес и телефон.

Избраният да получи наградата участник получава наградата си по куриер в срок от 30 (тридесет) работни дни от предоставянето на данните по т. 6.1. на посочения от него адрес.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара