Спечели комплект аромати Conscious Exclusive от H&M


Краен срок - 12 април 2017

Спечели комплект от 3 екологично сертифицирани унисекс парфюмни масла от предстоящата колекция Conscious Exclusive на H&M, които можеш да използваш както поотделно, така и да смесваш едно с друго, за да създадеш свой собствен, неповторим аромат.

В Играта могат да участват всички лица на възраст поне 18 години към момента на участие. Представители и служители на EdgyCuts (“Организатора”) и H&M, техните съпрузи, лица, с които живеят на семейни начала, лица, с които имат общи деца, техни роднини по права линия, както и свързани с Организатора и H&M юридически лица нямат право да участват или спечелят. За взимане на участие или спечелване не се изисква покупка. Покупката не увеличава шансовете Ви за спечелване.

За да участвате в Играта, попълнете и изпратете онлайн формуляра за участие като следвате инструкциите на екрана. Кликнете върху линка, който ще получите по имейл, за да регистрирате участието си (“Основно Участие”). Участници с нерегистрирано Основно Участие няма да участват в Тегленето. Можете да спечелите бонус участия в Играта (“Бонус Участия”) като споделите страницата на Играта с приятел над 18 годишна възраст, следвайки инструкциите за бонус участия, които се появяват на екрана след като заявите Вашето Основно Участие, както и в имейла за регистрация. За да получите Вашите Бонус Участия, Вашият приятел трябва да вземе участие в Играта чрез Вашата препоръка/линк. Получавате по 3 Бонус Участия за всеки приятел, който участва в Играта по Ваша препоръка. За да бъдат валидни, всички участия трябва да бъдат регистрирани в рамките на Периода за Участие в Играта.

Наградата включва: Комплект парфюмни масла H&M Conscious Exclusive. Максимална парична стойност на наградата: 54,99 лв.

Присъждането на наградата е гарантирано. Награди не се предотстъпват, освен по решение на Организатора. Наградата не може да бъде разменена за паричната й стойност.

Шансовете за спечелване зависят от броя на валидните участия, получени по време на Периода за Участие.

Един (1) печеливш ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички получени валидни участия. Тегленето на печелившия (“Тегленето”) ще се извърши на или около 12:00 ч. на 12 април от представител на Организатора, чийто решения са окончателни.

Печелившият ще бъде уведомен по имейл в рамките на 1 ден след Тегленето, с молба да потвърди желанието си да получи наградата, както и да предостави личните си данни (имена, адрес и телефон за контакт). Ако изтегленият печеливш не отговори на изпратения от Организатора имейл в рамките на 3 дни от изпращането му, откаже получаването на наградата или откаже да предостави личните си данни на Организатора, то Организаторът ще пристъпи към ново теглене на печеливш при същите условия. Наградата ще се връчи от представител на H&M в рамките на 7 дни след получаването на личните данни на печелившия, заедно с писмено потвърждение за желанието му да получи наградата.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар