Спечелете печено агне за Гергьовден от Кеш Кредит


Краен срок - 4 май 2017

Кой не обича агнешко? И то за Гергьовден?
Ако не сте го приготвили още, ще ви дадем една идея.

Само с един клик на „ПЕЧИ“ може да имате цяло изпечено агне точно за празника.
Регистрацията не е обвързана с кандидатстване за кредит. Необходимо е единствено да попълниш трите си имена, валиден e-mail и телефонен номер.

Новата инициатива на Кеш Кредит стартира на 24.04. и ще продължи до 4.05.2017 г. Точно преди Гергьовден – 5 май – чрез томбола ще изтеглим победителя и ще доставим прясно изпеченото агне на посочения от късметлията адрес на 6 май.

Инициативата е част от кампанията на Кеш Кредит „Само да е българско!“. С нея Кеш Кредит подкрепя българските производители и иска да мотивира потребителите да пазаруват стоки, произведени в България.

Ти пазаруваш, Кеш Кредит плаща.
Само да е българско!

За участие в кампанията не е необходима покупка на някои от продуктите на Кеш Кредит

Регистрацията се извършва чрез попълване на регистрационна форма с личните данни, отбелязани със звездичка: три имена, валиден имейл, телефон. Всеки участник се съгласява с Правилата за участие, както и натиска бутона "ПЕЧИ".

Всеки Участник може да се регистрира за участие само един път в рамките на Кампанията.

Печелившите участници се определят на лотариен принцип, чрез томбола в присъствието на комисия.

На 05.05.2017 г., в присъствието на комисия ще се изтегли победителя. Печелившият участник ще бъде информиран на посочения от него телефонен номер в деня на тегленето, 05.05.2017 г. Наградата се предоставя на печелившия участник, след идентифициране с документ за самоличност пред куриера.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара