Спечелете 3 лаптопа Acer Travelmate B 118


Краен срок - 31 май 2017

Творчески конкурс на Cartoon Network вдъхновява децата да рисуват

За трета поредна година стартира състезанието Студио „Въображение“ за измислен анимационен герой, сценарно табло и анимация

Първите стъпки на децата в анимацията и тази година ще стимулира състезанието Студио „Въображение“. Творческият конкурс на Cartoon Network, който се провежда за трети път, е за ученици между 6 и 14 годишна възраст и е под надслов „Рисувай и се забавлявай!“. Той стартира на 17ти април и ще продължи до 31ви май. Целта му е да запознае малките творци с процеса на анимиране, да ги вдъхнови да създадат свои оригинални творби и да развие креативния им потенциал.

Състезанието има три категории – за рисунка на измислен герой, за сценарно табло и за кратък филм или анимация. Участието става през страницата на Студио „Въображение“, където може да се намери цялата необходима информация за съревнованието, както и съвети към децата за творческия процес .

Международно жури ще отличи по трима победители във всяка от категориите. Създателите на най-атрактивния анимационен герой, сценарно табло и анимация ще получат най-новия лаптоп за образованието  Acer Travelmate B 118. Те ще имат и уникалната възможност да видят творението си в ефира на любимия си канал Cartoon Network. За вторите и третите места пък има уникални раници, суетшърти и тетрадки на Cartoon Network. Победителите ще бъдат оповестени на 12ти юни.

В периода на конкурса българският екип на Cartoon Network Студио „Въображение“ заедно с младия артист Томислав Петков (Томи) ще посети три училища, за да покаже нагледно как се правят началните стъпки в анимацията. Томи Петков е на 15 години и е запален по анимацията.

Конкурсът тази година се случва със съдействието на генералния спонсор на кампанията Acer България. Партньори на инициативата са и Az-deteto.bg и Bulsatcom.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара