Покажете си яйцата и спечелете 100 лв.


Краен срок - 24 април 2017

Регистрирането става посредством публикуване на тематична снимка обвързана с празника ВЕЛИКДЕН  на определената за целта платформа от организатора. Организаторът ще публикува всички снимки на фейсбук страницата на играта.

Снимката с която се взема участие, следва да бъде авторска или публикувана със знанието и съгласието на фотографа, който я е направил, както и със знанието на лицето, чието изображение се публикува.

В случай, че след публикуването на съответна снимка, даден фотограф и/или личността публикувана на снимката изяви претенции и несъгласия за публикуване и  докаже авторство на материала, то същата ще бъде премахната, независимо от фазата на конкурса.

Ако организаторът установи нередности в снимката, която дава право за участие в играта или други неправомерни действия от страна на участника, организаторът има право да лиши участника от правото за спечелване на награда.

Категорично забранени са и ще бъдат премахвани снимки с обидно, уронващо престижа на лица, компании, институции или дискриминационно съдържание. Решението се взема от организатора на играта и не подлежи на коментар.

Всеки участник има право да публикува една снимка и да участва веднъж за спечелването на някоя от наградите.

Участниците в настоящата промоция, следва да имат местожителство на територията на Република България.

Участието в играта е безвъзмездно и не е обвързано с покупка на стоки или услуги.

Наградите, осигуренa от организатора e: 100 лева

Един печеливши участник ще бъде определен на произволен, лотариен принцип от всички участвали, в присъствието на комисия от трима члена, която ще удостовери законосъобразността на тегленото.

Имената на спечелилите, ще бъдат обявени на www.ferratum.bg и  www.facebook.com/Ferratum.bg, като на печелившите ще бъде  публикувано само и единствено първото име и фамилия, в рамките на 24 часа след изтичане срока на играта, посочен в Раздел 3 от настоящите официални правила.

Комисията по теглене на наградата, освен един печеливш ще изтегли и по един  резервен участник за всяка от наградите, в случай, че печелившият не бъде открит или не потърси наградата си в петдневен след уведомяването му от Дружеството.

Печелившият ще бъде потърсен от представител на Организатора и по този начин ще бъдат уведомени за наградата. В случай, че представителят на Дружеството не успее да се свърже с печелившия и същият не потърси наградата си до 5 (пет) дни от  датата на нейното изтегляне, то той губи правото да я получи и тя се предоставя на резервния участник.

В случай, че Дружеството не успее да се свърже и с резервния печеливш участник и той не потърси наградата си в срок от  5 (пет) дни от датата на нейното изтегляне, то тя остава собственост на Дружеството.

Наградата, а именно паричната сума, ще бъде предоставена по посочена банкова сметка или на каса на EasyPay след подписване на Декларация за съгласие за обработка на личните данни.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара