Гледай на кино! Забавлявай се у дома с новите Stikeez Смърфове


Краен срок - 23 април 2017

Правила за провеждане на промоционалната кампания Stikeez 2017

В периода от 27.03.2017 г. до 23.04.2017 г. за всеки 15 лв. от стойността на покупката в един касов бон в магазини Lidl в България получавате 1 (едно) Стики като подарък. Например ако стойността на Вашия касов бон е 47 лева, ще получите 3 (три) Стикита.

Стики са малки, меки гумени играчки, които могат да се колекционират. Благодарение на гумената си вендуза те се залепват здраво към всички гладки повърхности. Когато ги дърпаме, издават характерен звук. Стикита ще се получават на касите в магазини Lidl в България при плащане на покупката, която отговаря на посочените по-горе изисквания. Стикита се раздават на произволен принцип и може да се падне всяко едно от тях. Ако Стикито Ви се повтаря с вече получено такова, то няма да може да бъде заменено с друго. Стикитата не са подходящи за деца под 3 годишна възраст. Могат да се използват от деца само под родителски надзор.

Показаните в рекламните материали снимки и илюстрации на Стикита служат само за илюстрация и могат да се различават незначително по цвят и форма от реалните фигурки.

Периодът на кампанията е от 27.03.2017 г. до 23.04.2017 г. или до изчерпване на количествата от Стикита в магазините Lidl в България в рамките на този период.

В периода на кампанията бихте могли, ако желаете, да закупите допълнително и независимо от получаването на Стики, на стандартна цена:
Колекционерски албум с игра – 4,99 лв.
Stikeez торбичка – 1,99 лв.

*Показаните в колекционерския албум изображения на Стикита служат само за илюстрация и е възможно да се различават по цвят и форма от реалните фигурки. В продажба от 27.03.2017 г. до изчерпване на количествата. Поради ограничени количества артикулите могат да бъдат изчерпани още през първата седмица на търговската акция.

В цената на Колекционерския албум и Stikeez торбичката не се включват фигурки Стики и зарче. Получаването на Стики не дава предимство при покупка на посочените артикули и не намалява цената им. Количествата на посочените артикули в магазините Lidl в България е възможно да се изчерпят преди края на периода на кампанията.Организатор на кампанията за територията на България е "Лидл България ЕООД енд Ко." КД (Лидл България), с ЕИК 131071587, със седалище и адрес на управление: област София, община Елин Пелин, 2129, с. Равно поле, ул. "3-ти Март" №1, за контакт: www.lidl.bg/kontakt.

Получените Стикита не са предназначени за продажба! Продажбата/препродажбата на Стикита може да доведе до нарушаване на права на Лидл България, друго дружество от Лидл групата или трети лица.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара