Спечелете мобилен телефон и всеки ден продукт от Handy


Краен срок - 21 март 2017

„Жените говорят...“

Обичаме жените! А жените обичат да говорят...
Посрещни март, забавлявай се на всичките му женски номера, като се включиш в играта на Handy и продължиш по най-оригинален, най-забавен, най-свой начин изречението „Жените говорят...“

За какво? За кого? Как? Толкова много въпроси, а отговорът е само един – твоят! Напиши го в коментар под този пост с валидното си Facebook ID, като отбележиш поне една своя любима и приказлива жена. Всяка седмица един от всички коментари ще спечели продукт по избор до 30лв. от www.handy.bg

И докато ти даваш своята версия на изречението „Жените говорят..“ ние в Handy знаем и по какъв телефон го правят! Разбери и ти и се включи в търсенето на модела телефон на нашия сайт, който с радост жените биха използвали, за да се...наприказват!

По кой телефон говорят жените? Намери го, обозначен е със специален символ – червена обувка, отбележи го, като кликнеш на специалния бутон „РЕГИСТРАЦИЯ“ и запишеш своите данни в специалната форма, за да участваш в томболата за голямата награда – МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН!

Жените са непостоянни, изборът им – също! Всеки ден моделът телефон е различен, откривай го и се регистрирай! Имаш право на 20 регистрации – по една на ден!

Спечелилият седмична награда ще бъде теглен на случаен, томболен принцип и ще бъде обявяван от нас в края на всяка седмица от играта в коментар под този пост! Изборът на продукт от спечелилия участник, както и данните му за контакт и доставка на продукта ще очакваме в лично съобщение на фейсбук страницата ни!

Печелившият голямата награда МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ще бъде изтеглен от томболата на 21.03.2017г. и обявен същия ден на фейсбук страницата ни!

*Моделът мобилен телефон (Голямата Награда) е този, който е бил промоционално обозначен в деня на регистрация на участника, изтеглен като печеливш на случаен принцип!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара