Спечелете нутрибулет RX, сокоизтисквачка Hotpoint, уред за готвене и още награди


Краен срок - 31 март 2017

Superbrands е новаторска инициатива за определяне и отличаване на водещите марки по света. В основата й е независимо и доброволно жури от експерти – Борд на Superbrands, който се състои от видни професионалисти и личности, притежаващи необходимата квалификация да преценят коя марка заслужава отличието Superbrand.

Част от процеса на подбор е провеждането на национално гласуване на потребителите. Това дава възможност общественото мнение, включително и Вашето, да се разгледа успоредно с експертното.

Като участвате в гласуването на потребителите, Вие имате възможност не само да споделите кои марки според Вас се представят добре и дават резултати, но и да спечелите страхотни награди, сред които:

    Уикенд за двама в петзвездния „Кемпински Гранд Арена Банско“
    Уикенд за двама в четиризвездния Green Life Beach Sozopol
    Уикенд за двама в четиризвездния Green Life Ski & Spa Resort Bansko
    Нутрибулет RX , предоставен от „Студио Модерна България“
    Бавнооборотна сокоизтисквачка Hotpoint, предоставена от Whirlpool България
    „ХелтиФреър“ – универсален уред за готвене, предоставен от Diplomat

Гласуването на потребителите за Superbrand е идея на независимата организация Superbrands, която откроява и промотира изключителните марки и най-добрите бизнес практики в над 80 страни.

Тегленето на наградите обхваща само граждани на България, които са навършили 18 години към датата на теглене на наградите.
 

Не се изисква покупка на каквито и да било стоки или услуги.
  

От Вас се иска само да попълните въпросника на проучването според указанията и да ни го изпратите на посочения електронен адрес. Предоставената информация трябва да бъде пълна, точна и изпратена от лицето, което се включва в тегленето на наградите.
 

Допуска се само една заявка на човек.
  

Допуска се само една заявка от даден електронен адрес.
 

Победителите ще бъдат определени чрез теглене сред всички редовни заявки, което ще се проведе в срок от 14 работни дни след края на промоционалния период в офиса на Superbrands на посочения в т. 6.1 адрес.
 

Победителите ще бъдат уведомени по електронната или обикновената поща или по телефона в срок от 14 дни след датата на тегленето на наградите. Победителите разполагат с 28 дни след уведомяването за приемане на наградата чрез изпращане на съобщение по електронната поща на адрес office@superbrands.bg Подробности за спечелилите награди могат да се получат чрез писмо до Superbrands Bulgaria на адрес: София 1000, ул. „Хан Аспарух“ № 54, в което е приложен самоадресиран плик с размери за делова поща и марка.
 

Победителят е длъжен да отговори на уведомлението в срок от 28 дни след изпращането на съобщението по електронната поща, за да има право да получи наградата. Ако в 28-дневния срок не се получи съобщение по електронната поща за получаване на наградата, изтегленият участник няма право да я получи. За всички непотърсени награди след изтичането на 28-дневния срок се провежда ново теглене. Новите победители също разполагат с 28 дни да отговорят на уведомлението, за да потърсят наградата. Процедурата продължава до раздаването на всички награди.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара