Спечелете 570 свежи награди от Skittles и Kaufland


Краен срок - 26 март 2017

Продукти, участващи в промоцията – Скитълс 95 гр фрутс и Скитълс 95 гр. крейзи сауър.

За да получат награда от промоцията, печелившите участници са длъжни да пазят и покажат на куриера, който доставя наградите, касовият бон, с който участникът се е регистрирал за участие в промоцията, както и да удостоверят самоличността си.

Механизъм на промоцията /играта/:

Стъпка 1: Закупете 2 броя опаковки Скитълс от 95 гр, от който и да е вид от верига магазини Кауфланд.

Стъпка 2: Регистрирайте кода от касовия бон и часа от касовия бон на www.promomars.bg или с SMS на номер 19353, като пред кода поставите символ „К“.

ПРИМЕР: K928383930 13:15

* Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС за абонатите на Мтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на Telenor

VIII. Стъпка 3: След като направи регистрацията си успешно, всеки участник получава потвърдителен смс. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер, за да получи потвърждение, че успешно се е регистрирал в играта.

Награди:

570 броя блузи с дълъг ръкав с рекламен брандинг Скитълс

Тегленето на награди ще се извърши на 27.03.2017 г. по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията. За целта ще бъде съставен констативен протокол, подписан от тричленна комисия.

С един смс или уеб регистрация може да бъде регистриран само един код от касова бележка. За един код може да бъде изпратен само един SMS или уеб регистрация. При регистрирането на всеки нов касов бон, потребителят получава статус, колко шанса е натрупал за тегленето на награди.

* Всеки печеливш трябва да получи SMS за спечелената награда с номер на Call Center
Печелившият потвърждава до 3 дни наградата си на тел. - 02 419 12 20 / 0898 150 520

Печелившите участници регистрирали кодoвете си със SMS или имейл ще бъдат известени чрез обратен SMS и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който в 3-дневен срок трябва да позвънят, за да потвърдят наградата си, както и да заявят адрес за получаване на наградата. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Един участник може да направи неограничен брой регистрации на денонощие, стига те да отговарят на условията на стъпките в точка XIII . Всеки регистриран номер на касов бон се натрупва в активите на участника и той участва в тегленето на наградите с брой шанса равен на броя на касовите бонoве, които е регистрирал.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 30 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар