Спечелете пътуване до Кан и 100 ваучера за кино Арена


Краен срок - 9 април 2017

Пътуваш до Кан в Южна Франция.

Отсядаш във великолепен хотел, а отсреща вечеря любимият ти актьор. Изживяваш истинско петзвездно приключение с персонален гримьор, фризьор и стилист и ставаш част от историята на един от най-престижните филмови фестивали в света.

Звучи като сън, който обаче ще се превърне в безценна реалност за двама.

Направи безконтактни плащания с Mastercard® в магазини dm на минимална обща стойност от 35 лева в промоционалния период и имаш шанс да спечелиш безценно изживяване на 70-ия Международен филмов фестивал в Кан или един от 100 ваучера за два билета за прожекция по избор в Кино Арена в цялата страна.

МОЖЕШ ДА СЕ ВКЛЮЧИШ В ПРОМОЦИЯТА ПО ДВА НАЧИНА, КАТО РЕГИСТРИРАШ:

    една трансакция на минимална стойност от или над 35 лева с ДДС;
    няколко трансакции, чиято обща стойност е от или над 35 лева с ДДС.

За да увеличиш шанса си за награда, направи неограничен брой регистрации на едно или повече плащания, извършени с една и съща безконтактна карта Mastercard®. Всяка трансакция може да участва само веднъж.

Победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип след края на кампанията и ще бъдат обявени на тази страница.

Не забравяй да запазиш бележките от ПОС терминала – ще ти потрябват, в случай че си сред печелившите от томболата.

Право на участие в Промоционалната игра има всяко физическо лице, което е притежател на валидна карта Mastercard® или Maestro® - кредитна или дебитна, с безконтактна функционалност, издадена от банка или финансова институция, намираща се на територията на Република България, с дата на издаване на картата преди старта на Промоционалната игра, а именно преди 09.03.2017 г. В Промоционалната игра не участват бизнес кредитни или дебитни карти Mastercard® или Maestro®.

Да регистрира извършената трансакция/ии, отговарящи на горните условия, на страницата на
Промоционалната игра www.mastercard.bg/cannes на официалния сайт на Mastercard www.mastercard.bg. Всеки участник може да регистрира неограничен брой извършени трансакции в периода на Промоционалната игра, като участва в жребия за наградите само при достигане на минималната обща стойност на покупката/покупките– а именно 35 лева с ДДС, извършени с една и съща карта. Една и съща трансакция може да бъде регистрирана за участие в Играта само веднъж. За извършване на регистрация за участие в Промоционалната игра и за получаване на наградите участниците следва да запазят бележките от POS терминала за извършените трансакции.

Наградите в Промоционалната игра са следните:

2 големи награди - 2 /два/ пакета за двама за тридневно посещение на филмовия фестивал в Кан с програма по избор на Организатора, който фестивал ще се проведе в периода 17 – 28 май 2017 г. в Кан, Франция, с включени двупосочни самолетни билети, летищни такси, трансфери летище – хотел – летище, медицински застраховки и хотелско настаняване за 2 нощи в хотел минимум три звезди по избор на Организатора с включена закуска. Конкретните дати на пътуването и програмата ще бъдат уточнени допълнително от Организатора, не по-късно от 5 май 2017 г.

100 малки награди - 100 двойни билета за кино-прожекция в киносалони Арена на територията на Р. България – списък с обектите е публикуван на https://www.kinoarena.com/bg Конкретната прожекция, мястото и дати ще бъдат уточнени на печелившите от Организатора.
Печелившите на наградите по т. 7.1.1 и т. 7.1.2 се избират по указания в т. 6.5 начин след приключване на Промоционалната Игра, но не по-късно от 15.04.2017 г.

След провеждане на томболата, съответно определяне на печелившите по реда, предвиден по-горе, в срок от два работни дни, но не по-късно от 20.04.2017 г. Организаторът се свързва с печелившите на посочените от тях контакти за кореспонденция – имейл и телефон - в регистрационната форма с информация, за реда за получаване на наградата. Организаторът осъществява едно телефонно обаждане и изпраща един имейл на посочените от печелившия участник данни в регистрационната форма.

Наградите се предоставят срещу представяне на бележката/бележките от ПОС терминала,
удостоверяваща/и регистрираните трансакции в периода на Промоционалната игра, и подписване на приемо-предавателен протокол, в който спечелилия участник предоставя данните си от лична карта.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара