Спечелете 200 хлебопекарни, 200 миксера, 200 форми за печене и 1400 готварски ръкавици от София Мел


Краен срок - 16 април 2017

Участието в промоцията е обвързано с покупка на пшенични брашна София Мел от разфасовки 1, 2 и 5кг, които имат залепен промоционален стикер.

Всеки един потребител, който е посетил уеб сайта на промоцията или официалната страница на София Мел в социалната мрежа Facebook и е регистрирал код, или е изпратил sms (текстово съобщение) през мобилният си телефон до номер 1675, като е регистрирал код от участващите продукти в промоцията (описани в Раздел 3), има шанс да спечели награда.

- цена на кратко текстово съобщение – 0,30 лв. с ДДС, за абонатите на Теленор – 0,29 лв. с ДДС.

- официален уеб сайт на промоцията – https://promo.sofiamel.bg

- официална страница на София Мел във Facebook - https://www.facebook.com/sofiamel.bg
РАЗДЕЛ 5. Награди

Наградите са:
- 200 броя хлебопекарна TEFAL – модел SET0106 BDM PAIN PLAISIR 1KG+OPTISSDELIC
- 200 броя миксер TEFAL – модел HT412138 HMX PREPLINE 450 BOWL WHT/DWG E
- 200 броя форма за печене с вместимост 1.5 л.
- 1400 броя готварски ръкавици с лого на София Мел.

Всеки печеливш код осигурява само един брой награда.

За регистрация на код през уеб сайта или Facebook страницата:
- След въвеждане на телефонен номер и код, потребителят веднага разбира дали печели и каква награда, или не печели.

За регистрация на код чрез изпращане на sms:
- след изпращане на съобщението, потребителят ще бъде уведомен дали печели или не печели награда с обратно съобщение, както и вида на наградата, ако е спечелил.

Всеки един потребител може да участва неограничен брой пъти в Промоцията, като изпълни всички условия – въведе телефонен номер и код от промоционалната опаковка.

Ако един потребител се опитва да налучква кодове или въведе повече от 3 пъти невалиден номер, може да бъде изключен от томболата за раздаване на награди.

Един код от промоционална опаковка може да бъде регистриран само веднъж в системата, независимо дали е през уеб сайта, Facebook страницата или чрез кратко текстово съобщение (SMS).

Всеки един потребител, за да участва в томболата за разпределяне на награди, независимо от техният вид, трябва да е регистрирал поне едно редовно участие в промоцията. Под редовно участие се има предвид да бъдат изпълнени всички условия – въвеждане на телефонен номер и код през уеб сайта или Facebook страницата, или изпращане на кратко текстово съобщение.

Тегленето на наградите ще се осъществи по следния начин – след успешна регистрация на код, потребителите на момента ще разбират дали печелят или не печелят награда.

Ако даден потребител спечели награда и е регистрирал код през уеб сайта или Facebook страницата, ще му се покаже прозорец с информация за спечелената награда и форма с данни, която трябва да попълни – име и фамилия, адрес за доставка на наградата.

Ако даден потребител спечели награда и е регистрирал код чрез кратко текстово съобщение(SMS) ще получи съобщение на номера, от който е изпратил съобщението, с информация за спечелената награда. Представител на София Мел ще се свърже с потребителя
чрез телефонния номер, от който е изпратен печелившият код в рамките на 10 работни дни.

Наградите се получават чрез куриерските услуги на фирма „Рапидо Експрес и Логистика“ в срок до 30 /тридесет / дни след края на промоцията.

При получаване на наградата участникът следва да предаде на куриера промоционалния стикер с кода, който е регистрирал в сайта и с който е спечелил награда.

Приема се за отказ от получаване на спечелена награда, ако участникът не е потърсил наградата си в срок от 30 (тридесет) дни след края на промоцията или не е предоставил етикета с кода, чрез който е спечелил наградата.

Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара