Спечелете 4 комплекта с грижа за лице Rubelia Beauty


Краен срок - 15 март 2017

Майката е един от най-важните хора в живота на всеки от нас, затова тя заслужа да ѝ засвидетелстваме обич и уважение всекидневно. Разкажете ни в коментар под тази публикация какъв е най-нестандартният подарък, който сте правили на своята майка, независимо по какъв повод е бил той, и можете да спечелите един от комплектите грижа за лице Rubelia Beauty за своята майка.

Четирима от вас ще бъдат изтеглени на случаен принцип и имената им ще бъдат обявени в страницата ни на 16.03.2017.

Само първият ви коментар под съответната публикация се отчита като записване за играта. Всеки следващ коментар няма да участва в томболата и не увеличава шансовете за награда. В томболата НЯМА да участват коментарите на стената на Rubella Beauty, коментарите в лични съобщения до Rubella Beauty, коментарите под настоящата бележка, както и коментарите след като играта приключи и бъдат обявени победителите.

Общият брой печеливши, за целия период на играта, е четирима души измежду всички коментирали под съответната публикация.

Печелившите ще бъдат изтегляни на случаен принцип чрез специализиран за целта софтуер. Имената им ще бъдат обявени във Фейсбук страницата на Rubella Beauty. Наградите в играта са серия грижа за лицето Rubelia.

Имената на печелившите от томболата ще бъдат обявени в публикация на Facebook страницата ни https://www.facebook.com/RubellaBeauty/


Щом някой от победителите види името си, обявено в страницата ни, трябва да ни напише лично съобщение в нея, за да придвижим изпращането на наградата по куриер за наша сметка.
Всеки от победителите трябва да се свърже с нас в страницата ни не по-късно от три дни след обявяване на името му, в противен случай ще преотстъпим наградата на друг участник, който ще бъде изтеглен отново на случаен принцип измежду всички участници, неспечелили награда в тегленето на победители към съответната игра.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара