Спечелете 500 футболни топки и 3 тренировки с Пеле в Барселона от Snickers


Краен срок - 25 май 2017

Участвайки в настоящата Игра, Вие имате право да участвате за спечелването на една от:

500бр. футболни топки (в четири тегления се раздават по 125бр.).

3бр. тренировка с Пеле (в едно теглене в края на Играта). Тренировката с Пеле се провежда пез месец септември 2017 г. в гр. Барселона, Испания. Организаторът осигурява пътуването на победителите в двете посоки, нощувки, среща с Пеле. Всички допълнително възникнали разходи, свързани с престоя на победителите, са за тяхна сметка и Организаторът не носи отговорност за възникването им. Пълна информация за пътуването ще бъде предоставена на спечелилите участници до 30 дни преди отпътуването.

Всички награди се присъждат чрез томбола сред всички участници, изпълнили условията за участие и спечелване на награда в томболата. Изтеглянето и публикуването на печелившите е автоматично.

Томболите за присъждане на наградите по т.3.1. се провеждат на следните дати: 07.04.2017 г, 21.04.2017 г, 05.05.2017 г и 19.05.2017 г. В томболите за присъждане на награди участват всички участници, които са качили снимка от началото на Играта до 23:59ч. в предходния ден и не са спечелили награда. (Пример: В томболата на 21.04.2017 г. участват всички снимки, които са били регистрирани от 00:00ч на 27.03.2017 г. до 23:59ч на 20.04.2017 г. и не са изтеглени като печеливши в тегленето на 07.04.2017 г.)

Право на участие в Играта има всяко физическо лице. В случай, че спечелилият участник не е навършил 18 години до деня на спечелване на наградата, тя може да бъде получена само от родител или друг законен представител.

Всички лица, ненавършили 18 г., следва да получат разрешение от родител или друг законен представител във връзка с провеждането на Играта и/или с предоставянето на свои лични данни.

В случай че Награда бъде спечелена от участник под 14 години, Организаторът ще предостави Наградата на спечелилия само при изрично приемане на Наградата от негов родител или друг законен представител. В случай че Награда бъде спечелена от участник, навършил 14 години, но ненавършил 18 години, Организаторът ще предостави Наградата на спечелилия само при изрично съгласие за приемане на Наградата от негов родител или друг законен представител.

В томболата за присъждане на наградата по т.3.1. участват всички потребители с поне 1 качена снимка на стикер от промоционални опаковки Snickers „Играй за награда Тренировка с Пеле“, които не са спечелили в предишните тегления. Колкото повече снимки е качил участникът (но не повече от 15 за периода между две тегления), толкова повече шансове има да спечели.

В томболата за присъждане на наградата по т.3.2. участват всички потребители, които са качили в промоционалния уебсайт поне едно видео, в което изпълняват футболен трик, което е било одобрено от модератор и са събрали поне 5 харесвания на сайта snickerspele.com. Колкото повече различни видеа (но не повече от 5 за целия период на Играта) е качил участникът, толкова повече шансове има да спечели.

Един участник може да спечели за целия срок на промоционалната игра по една награда от всеки вид – по една футболна топка и по една тренировка с Пеле.

Спечелването на една малка награда от един участник не възпрепятства участието му в томболата за голямата награда по т.3.2. Участник, спечелил награда, не може да спечели втора от същия вид, без значение колко снимки/видеа е качил.

Всеки печеливш ще бъде информиран чрез имейл съобщение на дадения при регистрация имейл адрес. В съобщението ще има линк, който съдържа форма за попълване на адрес за доставка и телефон за връзка. Печелившия трябва да попълни формата до 7 календарни дни от получаване на имейл съобщението за спечелване на наградата. След изтичане на този срок, спечелилият участник губи правото да получи наградата си. Нераздадените награди ще бъдат използвани от Организатора за бъдещи промоционални активности.

• Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия, както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл!

• Организаторът не носи отговорност, в случай че изпратеният уведомителен имейл попадне в „SPAM“ директорията на пощенската кутия на участник.

• Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата в определения срок!

• Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата и/или не е потвърдил наградата си в 7 календарни дни от получаване на имейл известието.

Наградите ще бъдат доставени по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на данни за куриер: име и фамилия, имейл адрес, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградите ще бъдат доставени в срок от 30 работни дни след предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара