Спечелете 5 круиза в Гърция и Турция, 240 Bluetooth колонки и 240 плажни хавлии Mentina


Краен срок - 18 юни 2017

Купи бонбони Mentina с промоционална опаковка, регистрирай промо кода от вътрешната страна на опаковката на сайта на промоцията или чрез SMS на 1030* и можеш да спечелиш една от 240 плажни хавлии Mentina, една от 240 Bluetooth колонки или един от 5 ваучера за круиз за двама до 4 Гръцки острова и Турция.

С 2 (два) регистрирани кода можеш да спечелиш плажна хавлия Mentina;
С 3 (три) регистрирани кода можеш да спечелиш Bluetooth колонка;
С 33 (тридесет и три) регистрирани кода можеш да спечелиш круиз за двама до 4 Гръцки о-ва и Турция ;

Участникът е длъжен да пази опаковките на закупените продукти с промо код, с които участва в промоцията.

Печелившите ще бъдат информирани чрез SMS и обявени на www.mentina.bg.

Изображенията на наградите са с илюстративен характер.

Продуктите на ОРГАНИЗАТОРА, които участват в промоционалната игра са следните, произвеждани от него бонбони:

Продукт Опаковка
Желе бонбони „Ментина” с вкус касис и мента 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Желе бонбони „Ментина” с вкус мента 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Желе бонбони „Ментина” с вкус портокал и мента 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Желе бонбони „Ментина” с вкус ягода и мента 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Желе бонбони „Ментина” с вкус грейпфрут и мента, 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Желе бонбони „Ментина” с микс от вкусове, 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Карамелажни бонбони „Ментина” спеарминт 80 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио

В играта участват единствено продукти в промоционални опаковки (опаковки с визия на промоцията „Спечели супер свежи награди с „Mentina”” ). Продукти, които нямат промоционална опаковка НЕ МОГАТ да участват за спечелването на награди от промоцията и при тях няма напечатан промоционален код от вътрешната страна на опаковката.

Участието в промоционалната игра е възможно след закупуване на участващите продукти с промоционална опаковка по т. 2.1. и регистрирането на уникалния седем символен код , който представлява комбинация от цифри и букви, който участника ще открие отпечатан от вътрешната страна на опаковката.

За да участват в промоционалната игра, участниците трябва да регистрират чрез *SMS на кратък номер 1030 или на адрес www.mentina.bg уникалния код от опаковката на закупения промоционален продукт по начина, по който е изписан.

При правилно изпратен промоционален код чрез SMS, участникът получава обратен, потвърдителен SMS за успешна регистрация. Всеки уникален код може да бъде валидно регистриран само веднъж.

При правилно регистриран промоционален код в WEB сайта на Промоцията, участникът получавауведомително съобщение на екрана, потвърждаващо успешната му регистрация (pop-up). При регистриране на първия си код в играта в уебсайта, участникът ще получи на посочения във формата за регистрация мобилен телефонен номер еднократно SMS съобщение, съдържащо цифрен код за верификация на телефонният номер, с който участва в играта. Целта на този SMS е да удостовери, че телефонният номер, с който се е регистрирал в своя профил, отговаря на телефонен номер, който е притежание на участника. Участникът трябва да въведе кода от SMS съобщението в специалното поле, което ще се появи в сайта на Промоцията.

При регистрация на съответния брой промоционални кодове, участникът бива уведомяван веднага чрез SMS (само за участващите в играта, чрез изпращане на SMS), или чрез SMS и съобщение (pop-up) на екрана на монитора (само за участващите в играта, чрез регистрация на адрес www.mentina.bg), за успешната регистрация в играта и че участва в теглене за една от съответните според броя регистрирани кодове награди:

за 2 регистрирани кода участва за една от 240 бр. плажни хавлии Mentina,
за 3 регистрирани кода участва за една от 240 бр. Bluetooth колонки
за 33 регистрирани кода участва за един от 5бр. ваучера за круиз за двама до 4 Гръцки острова и Турция.

Всички регистрирани промоционални кодове участват в седмичните тегления за посочените по-горе награди.

Броят регистрирани промоционални кодове се запазва и в случай, че участникът не спечели при първото теглене, то той участва и в следващите тегления до края на промоцията.

Един участник може да регистрира до 10 (десет) броя промоционални кода на ден, без значение от начина на регистрацията им – дали чрез www.mentina.bg или с SMS на краткия номер 1030.

Стойността на един SMS към кратък номер 1030 е 0.29 лв. с ДДС за абонати на Теленор и 0.30 лв. с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.

Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоцията, са както следва:

5 (пет) броя круизно пътуване за двама до 4 (четири) гръцки острова и Турция -
с включени 4 дни/ 3 нощувки на база ALL INCLUSIVE - закуска, обяд, вечеря, следобеден снак, нощен бюфет съгласно програмата на борда, неограничено количество безалкохолни и алкохолни напитки /марков алкохол/ във всеки бар и ресторант на борда:
настаняване в двойни вътрешни каюти;
включен автобусен транспорт от София до пристанище Пирея, Атина – отиване и връщане;
дестинации по време на пътуването : Пиреа/Атина – о. Миконос – Кушадасъ/Eфес – о. Патмос – о. Крит - о. Санторини – Пиреа/Атина
включена автобусна екскурзия до Ефес (Кушадасъ) с професионален екскурзовод
използване на басейн и фитнес на борда на кораба
240 (двеста и четиридесет) бр. плажни кърпи „Mentina”
240 (двеста и четиридесет) бр. преносима Bluetooth колонка

Общия брой награди ще бъдат изтеглени по следния начин, а именно:
- 5 (пет) бр. круизно пътуване за двама до 4 (четири) гръцки острова и Турция ще бъдат изтеглени на случаен принцип след края на периода на промоцията от специално разработен софтуер в присъствието на комисия излъчена от Организатора в 1 едно теглене, което ще се състои на 19.06.2017г. В тегленето ще участват всички участници, регистрирали поне 33 (тридесет и три) бр. кода до 23:59 ч. на 18.06.2017г., , например: участник, регистрирал 33 бр. кода до 23:59 ч. на 18.06.2017 г. ще участва в тегленето за голяма награда.
- 240 бр. (двеста и четиридесет) бр. плажни кърпи „Mentina” ще бъдат изтеглени на случаен принцип в 8 (осем) тегления, които ще се състоят по едно теглене всеки понеделник от седмиците в периода на промоцията, съответно на 01.05.2017, 08.05.2017, 15.05.2017, 22.05.2017, 29.05.2017, 05.06.2017, 12.06.2017, 19.06.2017 от специално разработен софтуер в присъствието на комисия излъчена от Организатора. При всяко теглене ще бъдат изтеглени по 30 (тридесет) печеливши участника, които печелят по 1бр. плажна кърпа „Ментина”.
- 240 бр. (двеста и четиридесет) бр. преносими Bluetooth колонки, които ще бъдат изтеглени на случаен принцип в 8 (осем) тегления, които ще се състоят по едно теглене всеки понеделник от седмиците в периода на промоцията, съответно на 01.05.2017, 08.05.2017, 15.05.2017, 22.05.2017, 29.05.2017, 05.06.2017, 12.06.2017, 19.06.2017 от специално разработен софтуер в присъствието на комисия излъчена от Организатора. При всяко теглене ще бъдат изтеглени по 30 (тридесет) печеливши участника, които печелят по 1бр. Bluetooth колонка.

Регистрирането на кодовете става чрез натрупване, например с всяка регистрация на 35 (тридесет и пет) кода, участникът следва да участва с 17 шанса за хавлия, 11 шанса за колонка и 1 шанс за круиз. В случай, че участникът спечели колонка, то печелившите кодове се изваждат от общия сбор на регистрираните кодове . В следващото теглене, участникът ще разполага с останалите му 32 кода и ще продължи да участва 16 пъти за хавлия. В случай, че желае да участва в тегленето за големите награди круиз за двама, трябва да регистрира още минимум 1 код, за да може сбора от регистрираните му кодове да стане 33бр.

Промо кодове спечелили някоя от наградите престават да участват в тегленията за другите видове награди.

Организатора си запазва правото при провеждане на тегленето на големите награди – 5 (пет) броя круиз за двама, да изтегли освен печелившите участници и по 1 (един) участник за всяка награда, който ще бъде резерва за изтеглен печеливш участник, който не е спазил изискванията за предоставяне на обратна информация нужна за получаване на награда, като резервата ще бъде уведомена допълнително в подходящ срок за спечелената награда.

В периода на промоцията ежеседмично ще бъде публикувана информация за печелившите участници, според вида спечелена награда, чрез посочване на телефонния номер, с който са се регистрирали, чиито последни 3 цифри ще бъдат скрити. (напр. 0885623ХХХ).

С включването си в промоционалната игра печелившите участници се съгласяват мобилните им номера, без последните 3 цифри, да бъдат публикувани на www.mentina.bg.

Участниците в промоционалната игра, спечелили награда, ще бъдат уведомени за своята печалба чрез SMS в рамките на 24 часа от изтеглянето им. На спечелилите ще бъде предоставен телефон за връзка, на който да заявят адрес за получаване на наградата в рамките на 5 работни дни.

Участници, които са спечелили седмично теглените награди плажни кърпи „Mentina” или Bluetooth колонки и не са спазили срока за потвърждаване по тази точка нямат право да получат награда. Неразпределените по този ред награди остават за собственост на Организатора за раздаване в последващи промоционални кампании.

Наградите от промоционалната игра ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 20 работни дни след получаването на потвърждение на адреса за доставка.

Спечелилият участник следва да се обади на телефон 0898150555 или 02/4191255 в срок от 5 (пет) работни дни от получаване на уведомителнието по т. 3.8. и да съобщи на оператора трите си имена, ЕГН, телефон за връзка, точен пощенски адрес, както и да потвърди, че пази промоционалните опаковки с печеливши кодове. В случай, че спечелилият участник не извърши в срок посочените действия в предходното изречение, то губи правото да получи награда и Организатора ще се свърже с изтеглената резерва по т.3.5.3., за която ще бъдат приложими същите правила като за печелившите.

Получаването на награда ваучер за круиз се удостоверява чрез подписване на приемно-предавателен протокол в 2 екземпляра от печелившия участник, който трябва да бъде предаден на служителя на куриерската фирма. В протокола печелившият участник трябва да попълни личните си данни.

Въз основа на подписания протокол Ораганизаторът издава служебна бележка по образец, която участникът декларира в сроковете и по реда на ЗДДФЛ

Спечелилият участник може да получи наградата си само след като предостави в оригинал на куриера регистрираните от него промоционални кодове от вътрешната страна на опаковката на закупените промоционални продукти, с който е бил изтеглен, като печеливш. Ако се установи, че кодовете или опаковките са преправени, дефектни, или промоционалните кодове не съвпадат с регистрираните такива, наградата няма да бъде предоставена от куриера.

В случай, че през дадена седмица от периода на промоцията не бъдат спечелени всички награди (поради липсата на достатъчно участници с регистрирани поне 2 бр. кода за плажна хавлия, или 3бр. кода за Bluetooth колонка), то наградите, предвидени за съответната седмица ще бъдат прехвърлени и добавени към следващата.

За периода на промоцията, всеки участник има право да спечели максимален брой награди както следва: 1 (един) бр. награда круиз за двама до 4 гръцки острова и Турция, 1 ( една) бр. награда плажна кърпа „Mentina” и 1 (една) бр. награда Bluetooth колонка.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара