Спечелете 116 великденски пакета с продукти Milka


Краен срок - 17 април 2017

Лилавата крава Лила иска да е сигурна, че ти и твоето семейство ще празнувате Великден, пълен с нежност. Затова е скрила пет вкусни продукта на великденската поляна на Milka. Който намери всички продукти, може да спечели дневни награди, на които да се наслади сам или в компанията на любими хора!

Механизъм на промоцията /играта/:

Стъпка 1: Влез на www.milka.bg и открий петте скрити във виртуалната „поляна Milka” великденски продукта.

 Стъпка 2: Регистрирай се, като въведеш име, фамилия, имейл и телефонен номер.

Стъпка 3: Разбери дали си един от четиримата печеливши всеки ден, които ще бъдат уведомени лично с имейл съобщение за спечелването на наградата, както и ще бъдат публикувани на сайта 24 ч. след края на всеки ден от периода на промоция/играта.

Награди:

Milka великденски продуктов пакет – по 4 броя всеки ден (общо 116 броя пакети за периода на промоцията/играта).

Всеки Milka великденски продуктов пакет съдържа следните продукти:
            Milka великденска чаша микс 96g– 1 БРОЙ
            Milka великденски заек 50g – 1 БРОЙ
            Milka мини шок. яйца Oreo 86g– 1 БРОЙ
            Milka великденски Микс 119g– 1 БРОЙ
            Milka великденски яйца с млечен крем 136g– 1 БРОЙ

Тегленето на наградите ще се извършва всеки ден чрез специално разработен за целта софтуер в присъствието на 3-членна комисия.

По така описаната механика на промоционалната игра в периода й ще се разпределят за спечелване по 4 /четири/ броя Milka великденски продуктов пакет на ден.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез имейл съобщение, в отговор на което в 10-дневен срок могат да заявят адрес за получаване на наградата, както и ще бъдат публикувани на сайта в рамките на 24 ч. след края на всеки период на промоцията/играта. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да участва максимум с 1 регистрация на денонощие.
            - Всеки пореден опит ще бъде считан като невалидна регистрация.
            - Един участник може да спечели само по един брой награда.
            - Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от една регистрация от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара