Спечелете ел. четец, слънчеви очила, колие Swarovski, мини степер и ваучери от Верея


Краен срок - 29 март 2017

Изненадай любимата супер жена, като й изпратиш страхотна картичка и я включиш в томбола за супер награди! А ти можеш да спечелиш един от нашите малки подаръци!

 Участвайки в настоящата Игра, потребителите имат право да участват за спечелването на:

ГОЛЕМИ НАГРАДИ:
        Общо 1бр. Ваучер за слънчеви очила на стойност 150 лв. от Opticlasa
        Общо 1 бр. Електронен четец Kindle All-New eBook 6" Glare-Free 2016
        Общо 1 бр. Оригинално колие Swarovski с лебед

        Общо 1 бр. Ваучер за онлайн магазин Гама Елит на стойност 150 лв
        Общо 1 бр. Мини степер inSPORTline Cylina за домашна употреба
        ГОЛЕМИ НАГРАДИ:
        Общо 20 бр. аксесоари за чанта

Играта се организира в Интернет, в приложение, собственост на Организатора, намиращо се на адрес: https://superwomen.vereia.bg

За да се включи участник в Играта, той трябва да се логне в приложението с профила си във Facebook и да изпрати на свой приятел персонализирана картичка, като за целта е необходимо да го публикува на стената му или да го изпрати по имейл. Участниците могат да изпратят картичка на приятел неограничен брой пъти като по този начин приятелят, получил картичка участва за голяма награда, а участникът, изпратил картичката се включва в томбола за малки награди

Всички печеливши ще се обявят на страницата в секция спечелили на 31.03.2017г.

Тегленето на печелившите за съответните награди се извършва на принципа на случаен избор с ползването на специална компютърна програма. Организаторът няма да ползва тази програма или каквито и да е други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно теглене на печелившите.

При възникване на технически проблеми в интернет страницата https://superwomen.vereia.bg обявяването на победителите ще се извърши след окончателното им отстраняване.

В томболата участват всички потребители, които са се включили, спазвайки механизма на участие в Промоцията, описан в т. 6 по-горе.

Наградата ще бъде доставена по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на имейл на igra@vereia.bg следните данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградата ще бъде доставена в срок от 30 работни дни след претендиране и предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители.

Регистрацията на участник в Играта ще се счита за невалидна, ако имената, подадени от него при предоставяне на данни, не съвпадат с тези от личната му карта.

При получаване на наградите печелившите са длъжни да удостоверят с документ, че имат навършени 14 години към 08.03.2017 г.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара