Спечелете чисто нов iPhone 7 Jet Black


Краен срок - 19 март 2017

Време е за OLX Мобилизация!

Един чисто нов iPhone 7 Jet Black чака своя нов собственик и това може да си ти!

Всичко, което ти е необходимо, е OLX приложението и 1 свободна минутка.

И така:

Влез поне веднъж с профила си през мобилното приложение на OLX до 19.03. (неделя) и готово - участваш в томболата за чисто новия iPhone 7 Jet Black!    

Лесно е - ето пътя към мечтания подарък стъпка по стъпка:

1. Увери се, че имаш мобилното приложение на OLX.

2. Увери се, че си се логнал с OLX профила си в приложението.
Ако нямаш регистрация - използвай момента, за да я създадеш. Отнема по-малко от 2 минути, а да я свържеш с Facebook профила си - по-малко от 30 секунди

3. Готово! Освен че имаш целия OLX в джоба си по всяко време, участваш и в томболата за чисто нов iPhone 7 Jet Black!

Всички потребители на OLX, влязъл поне веднъж с OLX профила си (съществуващ или новосъздаден) в мобилното приложение на OLX (за iOS, Android и Windows phone телефони) в периода на кампанията, ще бъдат включени автоматично като участници в кампанията. В случай, че някой не желае да участва в нея, той следва да уведоми Организатора за това писмено чрез електронната форма за контакт на платформата като посочи имейла си, чрез който публикува обяви в платформата.

Голямата награда в кампанията е 1 (един) брой чисто нов iPhone 7, цвят Jet Black, 128 gb.

Печелившият потребител няма право да изиска заменянето на наградата с друга подобна или да получи паричната й равностойност.

Броят на влизанията в приложението по време на кампанията не е от значение, като даден потребител участва само веднъж в томболата, независимо дали е влязъл един или повече пъти с профила си в OLX приложението в рамките на кампанията

Победителят в настоящата кампания ще се определи на случаен принцип чрез софтуер за рандомизиране на числа. Освен победител ще бъдат изтеглени и пет резерви по същия начин.

Определянето на печелившия и резервите ще стане по имейлите, свързани с OLX профилилте с които са влезели в приложението, които ще бъдат теглени.

Тегленето ще се извърши в рамките на 20 работни дни след края на кампанията пред нотариус.

Организаторът ще се свърже с печеливишия по имейл, с молба да потвърди желанието си да получи наградата и да предостави личните си данни.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара