Спечелете атрактивни награди от Гранд хотел и СПА "Приморец"


Краен срок - 30 април 2017

Код Ретро — "Приморец" през моя обектив
Включете с във фотоконкурса за архивни кадри от миналия век, запечатали тогавашния облик на най-класния бургаски хотел. Да пресъздадем заедно облика от миналия век на Гранд Хотел и СПА "Приморец" — знаково за града място, което е носело Арт Деко атмосфера и винаги е сбирало елита на своето време. За целта всеки може да се включи в нашия фотоконкурс:

Условия за участие

Снимките, които изпращате, трябва да са архивни кадри, от периода 1960 до 1999 година, запечатали хотел "Приморец" в тогавашния му вид. Работите могат да бъдат цветни и/или черно-бели. Те могат да бъдат както професионални , така и любителски. Придружени от кратък текст, свързан със снимката — емоция, преживяване, спомен, които свързвате с нея и "Гранда" на Бургас. Моля, посочете автор на фотографията, период, в който е заснета и заглавие. Участвайте с колкото снимки желаете! Ограничение няма.

Категории
Оригиналност
Емоционалност
Сюжет
Панорама

Авторите на номинираните снимки ще бъдат поканени за участие в обща изложба. Условие е подписване декларация за авторско право, с която автора удостоверява авторството на снимката и преотстъпва правото й на ползване на организаторите за целите на фотоконкурса, за архива на хотела, както и за рекламна цел. Ако снимка на участник с ненавършени 18 години бъде номинирана, декларацията за авторско право се подписва от родител или настойник.

Снимките ще минат предварителен подбор от професионалисти във фото изкуството. По време на фотоконкурса всички снимки ще бъдат представени и на Facebook страницата на Гранд Хотел и СПА Приморец. Десетте фотографии с най-много онлайн гласове получават правото да се включат в крайната селекция, предвидена за изложбата. Останалите снимки ще станат част от експозицията след гласуване от страна на експерт жури.

Крайният срок за изпращане на фотографиите е 30 април 2017 година.
За победителите разбира се, ще има атрактивни награди!

Да пресъздадем късче от нашия Бургас заедно!

Фотографиите си на хотел "Приморец", заснет през 1960 до 1999 година, изпращайте на имейл: concierge@hotelprimoretz.bg, придружени с:
— Автор;
— Кога е направена снимката;
— Заглавие;
— Кратък текст свързан с историята на снимката - спомен, емоция, преживяване, интересна история;


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара