Спечелете Батман метална количка от Hot Wheels


Краен срок - 16 април 2017

 С всяка закупена метална количка Hot Wheels базов модел от вериги магазини „Хиполенд“, „Комсед“, Kaufland и „Комсед на път“ в бензиностанции OMV, можете да участвате в играта.

Подаръкът Батман кола се получава срещу попълнен с 5 стикера талон на място на касата на магазин Хиполенд/Комсед или срещу касови бележки на гише Информация в Kaufland. Стикери и талони „Хиполенд“ важат само за магазини от верига „Хиполенд“. Стикери и талони „Комсед“ важат само за магазини от верига „Комсед“ и „Комсед на път“. Касови бележки за покупка от Kaufland важат единствено в магазините на Kaufland.

Батман колите са в разновидност от 6 вида и не подлежат на подбор от печелившите.

Промоцията важи от 24.02.2017г. до 16.04.2017г. или до изчерпване на предвидените подаръци.

Играта се организира и провежда на територията на Република България и само във вериги магазини „Хиполенд“, „Комсед“, Kaufland и „Комсед на път“ в бензиностанции OMV.

При закупени 5 колички Hot Wheels базов модел в периода от 24.02.2017г. до 16.04.2017г. включително, всяко лице, което отговаря на изискванията на т. 5 по-горе може да получи Батман количка Hot Wheels.

За получаване на наградата Батман количка Hot Wheels от вериги магазини „Хиполенд“, „Комсед“ и „Комсед на път“ в бензиностанции OMV е нужно да бъде попълнен талон с 5 Hot Wheels стикера. Талони можете да получите от касата или промо зона на всеки от гореспоменатите Обекти, участващ в промоцията.

Един стикер се получава при покупката на една кола Hot Wheels базов модел (реф. № 5785 за единична количка; реф. № K5904 за опаковка-комплект от 3 коли; реф. № 1806 за опаковка-комплект от 5 коли). Стикерите се предоставят на касата на съответния магазин „Хиполенд“, „Комсед“ или OMV бензиностанция веднага при осъществена покупка на количка Hot Wheels от участващите в промоцията. Играта не важи за други видове колички на Hot Wheels.

За получаване на наградата Батман количка Hot Wheels от вериги магазини Kaufland е нужно да пазите касовата бележка/и от покупката/покупките на 5 колички и да ги представите на гише Информация в магазин от веригата Kaufland.

В промоцията участват колички Hot Wheels базов модел (реф. № 5785 за единична количка; реф. № K5904 за опаковка-комплект от 3 коли; реф. № 1806 за опаковка-комплект от 5 коли). Играта не важи за други видове колички на Hot Wheels.

Наградите колички Батман се предлагат в асортимент от 6 вида и се раздават на случаен принцип, спрямо наличностите в съответния магазин.

Вериги магазини „Хиполенд“ и „Комсед“ разполагат със свой собствен вид талони и стикери. Стикерите от всяка верига магазини важат само за талоните от съответните магазини и наградата може да бъде получена само от съответната верига магазини. Напр. стикери на Хиполенд не могат да се използват с талони на Комсед и обратно.

Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти. Покупката на всеки 5 колички и предаването на съответния попълнен талон със стикери и/или набор от касови бележки дава право за получаване на нова Батман количка Hot Wheels.

Условия за участие в Играта в частта „Удвои своята колекция“

Снимайте своята Hot Wheels колекция от колички и качете снимката на уебсайта hotwheelscars.bg в периода от 24.02. до 16.04.

Всички снимки подлежат на контрол преди да бъдат качени на сайта и одобрени за участие.

Чрез участието в играта и изпращане на снимки Участниците предоставят на Mattel пълни права върху снимките.

Играта предостава за награда удвояване на представената в снимката колекция колички Hot Wheels. Например, ако Участникът разполага с 50 колички Hot Wheels, с чиято снимка е участвал в Играта, той ще получи за награда 50 нови колички Hot Wheels.

Печелившият в Играта ще бъде изтеглен в присъствието на нотариус в срок от 10 дни след приключване на Играта.

Печелившият Участник ще бъде уведомен чрез предоставените данни за контакт – телефон и и-мейл. В случай на невъзможност да се свържем с Участник в срок от 10 дни, на негово място ще бъде изтеглен нов печеливш.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара