Спечелете 775 награди за приятели от Kamenitza


Краен срок - 16 април 2017

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните: “СТЕК KAMENITZA” - 775 броя. Всяка награда съдържа 4 бутилки Kamenitza - 0,5 л.

За да участвате в Играта е необходимо да направи следните действия, в посочената по-долу последователност:

1. Посетeте интернет страницата www.kamenitza.bg/game;
2. Потвърдeте, че сте навършили 18 години;
3. Да се запознаете и да потвърдите, че сте съгласни с условията за участие, публикувани на www.kamenitza.bg/game;

4. Да отговорите с по един отговор на всеки от 3-те зададени въпроса – въпросите нямат правилен/грешен отговор;
5. Да се регистрирате за участие чрез попълване на кратка регистрационна форма, предоставяйки следните данни: име, фамилия, email, телефон за връзка, град и адрес, отговарящи на същите от личната ви карта.
6. За период от 24 часа имате право да участвате в играта само веднъж, с един e-mail адрес.

При изпълнение на условията на Играта, посочени в т. 7.1 тук по-горе и при извършване на валидна регистрация, участникът и предоставените от него данни автоматично се включват за участие в томболите за изтегляне на наградите, които участникът може да спечели. Регистрацията не може да бъде извършена успешно, ако в регистрационната форма не е попълнена задължителната информация по предходната точка. Регистрации след 24:00 ч. на 16-ти април 2017 г., са технически невъзможни.

За определяне на спечелилите ще бъдат проведени 31 (тридесет и една) томболи – по една томбола всеки ден от периода на Играта. Спечелилите ще се публикуват на всеки следващ ден от томболата на Сайта. Спечелилите от тегленията през почивните дни, включително от петък, ще бъдат публикувани на следващия работен ден.

Наградите ще бъдат разпределени по равно за всеки ден от периода на Играта – ще бъдат печелени по 25 комплекта бири за всяка от томболите.

Спечелилите участници ще бъдат публикувани на Сайта, както и ще бъдат уведомени, че са сред спечелилите чрез потвържаващ email на адреса, който са посочили при регистрирането си в Играта.
В срок до 2 работни дни след получаване на email от страна на Организатора, спечелилите
участници следва да потвърдят и да предоставят своя точен адрес за предоставяне на наградата.

При непотвърждение и непредоставяне на точен адрес за доставка от страна на спечелил участник до 2 работни дни след получаване на email, той губи правото си на награда и наградата се предоставя на изтеглен резервен спечелил.

Наградите се получават по куриер за сметка на Организатора в рамките на минимум 20 работни дни след обявяване на спечелилите на Сайта. Наградата се изпраща по куриер, за сметка на Организатора. Доставките ще бъдат доставяни в работни дни, в часовете между 09:00 и 17:00 часа.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Играта, само срещу представяне на лична карта. Ако участникът не отговаря на условията за участие по част 4 тук по-горе, той няма право да получи наградата и наградата не му се предоставя. Наградата се получава лично или от надлежно упълномощено за това лице, което е навършило пълнолетие.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара