Спечелете пътуване на L.A., парични награди на стойност 4000 лв. и козметични комплекти


Краен срок - 2 април 2017

ЕЛ ЕЙ ВИКА БЪЛГАРСКИЯ ГРИМЬОРСКИ ОТРЯД!

Започва първото състезание FACE Awards Bulgaria!

Готови ли сте за първото по рода си FACE Awards Bulgaria? Толкова много талант, умения и грим в едно революционно дигитално събитие! Приятелката ни Боряна Стефанова от @bobismakeup е тук за вас и няма търпение да ви предизвика.

Приканваме както вече утвърдените гримьори, така и обещаващите дебютанти да се кандидатират за FACE Awards Bulgaria. Състезанието включва четири етапа творчески предизвикателства, в които участниците ще бъдат оценявани според тяхната креативност, артистичност и представяне.

Първият по рода си FACE Awards финал ще се проведе на живо на 29 юни в Белград. Победителят ще получи титлата „български Beauty Vlogger на годината“, парична награда от 1000 лева и VIP пътуване до Ел Ей за финала на FACE Awards САЩ през август 2017 г.

Кандидатствайте, покорете света и започнете нов етап в гримьорската си кариера!

Присъединете се към FACE Awards Bulgaria, като изпълните четири лесни стъпки:

1. Последвайте @nyxcosmetics_bg в Instagram
2. Публикувайте в YouTube най-добрата трансформация, която сте направили, а в Инстаграм – съкратена версия (демо) или снимка на вече променената визия с хаштаг #FACEAWARDSBULGARIA
3. Попълнете и изпратете формуляра за участие. Кандидатури ще се приемат до 2 април 2017 г.
4. Впечатлете журито ни и може би точно вие ще бъдете един от двайсетте финалисти, които ще получат шанса да отговорят на първото ни предизвикателство

• За да можем да видим кандидатурата ви, трябва да имате публичен профил в Instagram.

• За да преминете към следващите етапи, ще ви трябва канал в YouTube.



FACE Awards е ежегодно състезание, което откроява най-добрите и най-забележителните в дигиталната общност на гримьорите. Инициалите FACE означават Fine Artistry of Cosmetics Elites.

Тазгодишното шесто издание на FACE Awards в САЩ отразява бурното разрастване на дигиталната общност на красотата. Хиляди амбициозни гримьори взеха участие в състезанието през 2016 г., а финалът в Ел Ей, където изключителната финалистка Лаура Санчез получи престижната титла „Beauty Vlogger на годината“, наред със значителна парична награда, бе проследен на живо от зрители по целия свят.

През 2016 г. надпреварата придоби световни измерения – проведени бяха 24 международни състезания за отличаване на най-добрите и най-забележителните гримьори от всички кътчета на земята. Тези международни победители летяха до Лос Анджелис, за да преживеят една седмица, изпълнена с вълнуващи NYX Professional Makeup събития, създаване на съдържание и разбира се – присъствие на големия ни финал. Удивителният грим определено не признава (езикови) бариери!
Тази година ще се състои първото издание на FACE Awards Bulgaria и ние приканваме цялата гримьорска общност да се включи. Петимата най-добри финалисти ще спечелят награди:

• Петимата финалисти печелят продукти NYX Professional Makeup
• Първите трима печелят парична награда на стойност 1000 лева
• Най-добрият от всички печели VIP пътуване до Лос Анджелис

Всички вече утвърдени гримьори и обещаващи дебютанти над 18-годишна възраст в България могат да участват в това уникално по рода си събитие в сферата на дигиталния грим. То обхваща четири етапа и три творчески предизвикателства. На всеки кръг участниците ще бъдат избирани въз основа на няколко критерия, включващи креативност, артистичност, образователна стойност и презентационни умения. Най-добрите двайсет ще получат суперпакет от продуктите на NYX Professional Makeup. Победителят ще получи титлата „български Beauty Vlogger на годината“, доставка на NYX Professional Makeup, 1000 лева и шанса да пътува до Ел Ей, за да наблюдава на живо финала на FACE Awards 2017 в САЩ.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара