Спечелете 50 бр. Пяна за душ Creme Care от NIVEA


Краен срок - 10 април 2017

NIVEA е подготвила нещо напълно ново и специално за теб! Изживяване и грижа под душа, които ще подобрят настроението ти през целия ден!

Първата от NIVEA Душ пяна ще обгърне кожата ти в копринена прегръдка от главата до петите. Богатата пяна гали нежно кожата, като я хидратира в дълбочина, оставяйки дълготраен дискретен аромат и копринена мекота. По този начин времето под душа се превръща в онзи 1% на наслада от деня ти, който преобразява и останалите 99%.

Едно прекрасно чувство, което ще промени начина, по който възприемаш ежедневния ритуал - с Душ пяната от NIVEA ще го превърнеш в твоя момент на копринено изкушение!

Поглези се под душа с копринена пяна от NIVEA!
Попълни формуляра и можеш да спечелиш една от 50 Душ пяни от NIVEA

Наградите не могат да бъдат изплащани в брой. Участието е възможно само за хора с местожителство в България. Участникът е отговорен за верността на посочения адрес.

Наградите ще бъдат изпратени на спечелилите в срок от 20 дни след осъществяването на връзка с тях. Ако NIVEA не може да се свърже със спечелил участник чрез данните за контакт в рамките на две седмици от провеждането на томболата, си запазва правото да изтегли чрез допълнителна томбола нов печеливш. Служители на Beiersdorf, както и членове на техните семейства, а също така лица под 18 години, нямат право да участват. Играта се провежда от 10 март 2017 г. до 10 април 2017 г. В края на периода 50 от участниците ще бъдат изтеглени чрез томбола. Наградата е: 50 бр. Пяна за душ Creme Care от NIVEA.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара