Спечелете 1 000 000 бири от Шуменско


Краен срок - 31 юли 2017

Как да участвам?

Търси символа под капачката на всяка бутилка Шуменско 500 мл и спечели една от 1 000 000 бутилки, скрити под капачките. Наградите се получават срещу печелившата капачка в обектите обозначени в интерактивната карта.

За да бъдат избегнати всякакви съмнения, след крайната дата на промоцията промоционални опаковки могат да се предлагат на пазара в България до изчерпване на количествата, но Оргaнизаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди. Всички описани награди в точка 5. трябва да бъдат предявени за получаване в обозначените със знака на промоцията търговски обекти най-късно до 31.07.2017г. След тази дата Организаторът не е задължен да предоставя награди.

Участващата търговска марка е Шуменско, в съответните опаковки: Шуменско, оборотна бутилка 500 мл.;

Участващата опаковка ще бъдат идентифицирана с промоционален етикет (колие с посланието „1 000 000 бири под капачките“), а печелившите ще имат символ на бутилка под капачката.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоцията, са следните: Бира Шуменско, оборотна стъклена бутилка 0,500 мл. – 1 000 000 бр.

Всеки над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да закупи участваща в промоцията опаковка и да провери дали има печеливш символ под капачката. Гореупоменатaта награда, а именно бира, печелившият ще получи по начин, описан в точка 7. Под непечелившите капачки няма отпечатан символ или текст.

Участниците, спечелили бира, ще могат да я получат в предварително определени търговски обекти, обозначени със стикер, срещу предоставяне на печелившата капачка. Информация за търговските обекти от които могат да бъдат получени наградите ще бъде публикувана на www.shumensko.bg. Списъкът с търговски обекти може да бъде променяни в периода на промоцията, като промените ще бъдат отразявани в разумен срок на сайта на промоцията www.shumensko.bg. Едно лице може да вземе максимум пет броя награди в един ден от един обект, след изпълнение на условията по точка 8.

Наградите ще се предоставят на участници, имащи право да участват в промоцията (лица над 18 години), срещу валидна печеливша капачка, само ако печелившия символ спечелената награда е отпечатана от Организатора или от негови агенти на оригинална промоционална капачка. Промоционални капачки, които са нечетливи, деформирани, променени, дублирани, фалшифицирани, подправени или съдържат топографски и други грешки, включително манипулация на капачка, се считат за невалидни и се обезсилват.

Печелившият символ, изобразен под печелившите промоционални капачки, е следният:



При печатна грешка или друг вид недоразумение, или нередовна капачка, Карлсберг България АД и търговците на дребно, които продават промоционален продукт, не носят отговорност.


Спечелете СЕГА

3 Коментари

  1. Е вече няма да пия шуменско,Пийте си ги милионите!

    ОтговорИзтриване
  2. Тия от шуменско са големи мошеници. Сайта им не работи. Не може да види човек къде са обектите за да си получи наградата. Покрили са се поне до края на кампанията.
    Мошеници!

    ОтговорИзтриване
  3. Изглежда, че мошеническата кампания от Шумен продължава. Дано от комисията за защита на потребителите им обърнат внимание.





    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара