Спечелете тридневно пътуване до Барселона това лято


Краен срок - 2 април 2017

Поводът: На 10 ноември 2016 г. най-гледаната музикална телевизия - The Voice стана на 10 години. Сега през април най-слушаното младежко радио в България – радио The Voice, на свой ред ще отбележи 10 години в ефира.

Наградата: Юбилеят ни e страхотен повод да подарим незабравимо приключение на един от най-големите ни фенове, както и на негов приятел: тридневно пътуване до Барселона това лято, с осигурени самолетни билети, нощувки в хотел и две покани за концерта на една от световните суперзвезди.

Играта: Задачата този път ще бъде да кажете коя е търсената суперзвезда. Срокът за чудене е до рождения ден на радиото - 2 април. Дотогава ще ви подсказваме много. Пуснете си още сега радио The Voice или си включете The Voice TV, където водещите ще подсказват всеки ден.
И ако в един миг ви проблесне коя е суперзвездата на The Voice, върнете се тук на сайта ни и попълнете формата за участие долу. После ще си стискате палци по време на тегленето на печелившия. То ще се случи в присъствието на нотариус на 3 април малко след 10 часа.

Важно: могат да участват само лица навършили 18 години към датата на теглене 3.04.2017 година.*  Aко още нямате 18 години, помолете родителите си да участват вместо вас, за да пътувате с тях до Барселона.

В полетата долу попълнете трите си имена, възраст, e-mail, населено място, а в "Коментар" напишете името на предполагаемата звезда, за чийто концерт ние раздаваме билети. Подсказваме в ефира на радио и телевизия The Voice :) Успех!

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара