Спечелете 20 броя Мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA


Краен срок - 31 март 2017

Какво ще кажете за едно лесно и забавно  премахване на грима? Запознайте се с Мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA и се насладете на чиста и красива кожа, с едно движение: лесно, бързо и безпроблемно! Дори няма нужда да изплаквате. В допълнение, мицеларната вода Ви предлага както почистване, така и нежна грижа: ефективно почиства и оставя кожата хидратирана и мека.

Всичко, което трябва да направите, е да изберете най-подходящия вариант за Вашия тип кожа (нормална, суха, чувствителна) и да се радвате на деликатна грижа 3 в 1! И за още по-деликатна грижа, сега имате Мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA и в опаковка от 400 мл!

ЗАЩО ДА ОБИКНЕТЕ МИЦЕЛАРНАТА ВОДА:

    Почиства в дълбочина и позволява на кожата да диша.
    Премахва лесно грима.
    Овлажнява кожата в дълбочина.
    Можете да я използвате с увереност и в чувствителните зони на очите и устните.
    Съдържа благородни масла и витамини.
    И най-важното, спасява кожата на лицето Ви и възглавницата Ви!

Какво ще кажете за едно лесно и забавно почистване, така, както ни показват влогърките? Сега е Ваш ред да спасявате кожата си всеки ден.

Опитайте новата Мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA!
Мицеларната вода на NIVEA почиства, тонизира и хидратира кожата само с едно движение! Убедете се сама: попълнете формуляра и можете да спечелите чрез жребий една от 20-те Мицеларни води!

Чрез попълване на Вашите данни Вие декларирате, че имате навършени 18 години и че сте прочели, разбрали и сте съгласни с Политиката за лични данни на Beiersdorf* (https://www.nivea.bg/about-us/Legal-Policy), включително че давате изрично съгласие предоставените от Вас лични данни да се събират и обработват за целите на настоящата игра.

Наградите не могат да бъдат изплащани в брой. Участието е възможно само за хора с местожителство в България. Заличаването на личните данни на участник по негово желание води до заличаване на регистрацията и прекратяването на участието му в играта. Участникът е отговорен за верността на посочения адрес. Участието на автоматизирани услуги и специални клубове за лотарийно залагане е забранено. Няма да има никаква кореспонденция или комуникация с участниците, освен с печелившите във връзка с предоставянето на наградата.

Наградите ще бъдат изпратени на спечелилите в срок от 20 дни след осъществяването на връзка с тях. Ако NIVEA не може да се свърже със спечелил участник чрез данните за контакт в рамките на две седмици от провеждането на томболата, си запазва правото да изтегли чрез допълнителна томбола нов печеливш. В края на периода 20 от участниците ще бъдат изтеглени чрез томбола. Наградата е: 20 бр. Мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA, за чувствителна кожа кожа, 200 мл.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара