Спечелете пролетен цвят лак от колекция КАЛЕЙДОСКОП на SNB Professional


Краен срок - 29 март 2017

Сигурни сме, че и Вие, точно като нас, нямате търпение пролетта да залее градските пейзажи с ярко слънце и пъстри цветове. За всяка от нас тя носи различно усещане, емоция и очакване, но в едно жените много си приличаме – обичаме да добавяме към колекцията си от лакове поне един нов цвят за всеки нов сезон и ни харесва да „обличаме“ маникюра и педикюра си във вълнуващи нюанси, които ни зареждат положително и ни карат да се чувстваме по-така.

Без да губим време, Ви каним да погледнете през цветния калейдоскоп на новия сезон и да се потопите в емоцията от цветове, който ще Ви завладее с Колекция КАЛЕЙДОСКОП лак за нокти SNB Professional.

Не сме изневерили на традицията нашите цветове да носят красиви български имена, като този път те са  ВЕНЦИСЛАВ ,  ЗОЯ ,  ГЕРГАНА ,  ДИЛЯНА ,  СИМЕОН ,  ТАТЯНА  и заедно са спектърът на цветния калейдоскоп на новия сезон. Всеки от тях има своята индивидуалност, харизма и темперамент. Точно като всяка от нас, независимо от кое кътче на България е.

Пръв в колекцията е лак за нокти ВЕНЦИСЛАВ  – светлосин пастел. Интересен, провокативен и различен цвят, който носи в себе си малко авантюризъм, малко море, небе и лавандулово поле.

След него вниманието е приковано от лак за нокти  ЗОЯ  – лилава перла, която носи теменужено усещане. Цвят, който рисува пролетни картини в нежни лилави тонове.

Изключително впечатляващ е лак за нокти  ГЕРГАНА  – червен пастел. Много жизнен, искрящ и динамичен цвят. Ако харесвате смелите и ярки цветове, ще се влюбите в този лак.

Определено погледът е тотално съблазнен и не може да устои на привличането към лак за нокти    ДИЛЯНА  – коралов пастел, който напомня за знойно лято. Вълнуващ, интензивен и очарователен цвят.

С неустоимо излъчване впечатлява лак за нокти    СИМЕОН  – светлокафяв, перлен цвят, в който окото улавя кашмирена мекота и елегантен блясък.

Кулминацията на колекция КАЛЕЙДОСКОП е лак за нокти    ТАТЯНА  – жълт пастел, събрал в себе си цялата енергия и светлина на младостта. Интензивен, искрящ и жизнерадостен, този цвят е за дамите, които не са забравили колко е хубаво да си на 18.

Всички лакове за нокти на SNB Professional са 8-Free. Не съдържат нито една от следните съставки: Formaldehyde, Toluene, DBP, Formaldehyde resin, Camphor, Xylene, Ethyl tosylamide и Triphenyl phosphate.

Сега имате възможността лично да се сдобиете с актуален цвят, с който да „облечете“ маникюра си в пролетно настроение от колекция КАЛЕЙДОСКОП.

От 20 до 29 март 2017 г. (включително) напишете като коментар под настоящата тема името на онзи от шестте цвята лак за нокти от колекцията, който Ви харесва най-много.

На 30 март 2017 г. в томбола на случаен принцип ще бъдат изтеглени шест от всички участници и всеки от късметлиите ще получи като подарък този лак за нокти от колекция КАЛЕЙДОСКОП, който е посочил в коментара си.

И това не е всичко! Към всеки от шестте подаръка ще добавим по една Основа за лак SNB Professional, защото използването ѝ е задължително. Тя предпазва естествените нокти от нежелано оцветяване и увеличава дълготрайността на лака.

Успех!


Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар