Спечели едни от 8-те най-емблематични кецове този сезон


Краен срок - 8 март 2017

Ако има игра с награди, за която си струва да викнем 3 пъти УРА!, но много силно и много щастливо, на самия праг на Пролет 2017, то това е точно тази!

Защото обичаме леката си стъпка по софийските тротоари, когато е топло. Когато носим нови кецове, когато тези кецове се събират и разделят с всичко в гардероба ни, ден след ден, в най-невъобразими шик и секси комбинации.

Познавате страстта ни към кецовете, носим ги непрестанно, имаме по много, пращаме последния желан модел в писмото до Дядо Коледа, задължителни са ни за Първа пролет, умираме за тях в комбинация с къси шорти и тишърт през август, спасяват ни от дъжда през октомври. Всесезонна любов, която сега ще споделим с вас. 

Съвместно с Buzz Sneaker Station, в които откриваме най-доброто от кецовете за новия сезон, правим възможно днeс и в следващите дни, заради Празника и просто защото е Пролет, три от вас, нашите читателки, да спечелите по един от любимите си чифтове за Пролет 2017!

Ето как: избрахме от Buzz Sneaker Station 8-те най-любими на Редакцията чифта от новите колекции на гигантите - Adidas, New Balance, Nike и Converse. Ако и вие сте маниачки на тема кецове, в което се заклеваме в тази секунда, знаете добре, че кецовете в BUZZ са КЕЦОВЕТЕ.

От избраните от нас 8, които ви представяме тук по-долу по ред, и в следващите дни в наши лични стилови интерпретации, вие трябва да изберете своя най-любим и най-желан модел. След което да споделите кой е той, като го опишете с точното наименование и добавите следните хаштагове: #buzzbulgaria #buzzwomen #viewsofia.

След 8 дни, на 8 март в 3 следобед, три от вас, най-щастливи сред щастливите, ще си тръгнат със СВОЯ чифт от Buzz Sneakers Station. 

И така, да обобщим: представяме най-доброто по нашия вкус от BUZZ за новия сезон, а вие посочвате своя ФАВОРИТ, този, който искат да бъде ваш - МНОГО, СЕГА, В ТОЗИ МИГ, ЦЯЛА ПРОЛЕТ!

Изберете своя модел, споделете, коментирайки, кой е той, придружете със съответните хаштагове #buzzbulgaria #buzzwomen #viewsofia, и се възползвайте от широкия спектър за изпращане на отговорите:

- коментар във Фейсбук
- коментар под статиите
- мейл на igra@viewsofia.com

И очаквайте нашите стилови интерпретации, по една на ден, от утре, всичките осем мечтани чифта. А подробните условия на играта виж ТУК!

Срокът за избора ви - 8-ми март, 12 на обяд.  А сега по ред нашите, респективно ваши:

Adidas EQT
Когато функционалността и формата се срещнат, се ражда това съвършенство. На пръв поглед изглеждат спортни, но почакайте само да видите как си пасват с urban силуета и ще се влюбите в тях, както се влюбихме ние.

Nike Air Huarache
Готини и градски, виждаме ги като преродена класика на моделите от 90-те, в нов прочит. 

NEW BALANCE 580
През последните години се запознахме и обикнахме емблематичните модели на марката. Да имаме поне един чифт в гардероба е задължително.

ADIDAS STAN SMITH
Този модел няма нужда от представяне! Той се завъртя из всички столици на модата, и не само и стана задължителен за аутфита на всички модерни IT гърли.

NIKE ROSHE TWO flyknit
Точната дума за тях е комфорт. Със специалната си подметка, изградена от два слоя мемори пяна, те са супер устойчиви и удобни. Сега остава да си поиграем и с комбинациите, за да паснат прекрасно в нашия фешън прочит.

Nike Air Max 90 Ultra Essential
Имали сме поне един Nike Air Max досега, но този пясъчен цвят ни накара да измислим поне 10 стилови експеримента с тях, от раз.

ADIDAS SUPERSTAR
Моделът, който крещи пролет. Не само заради цветята. Заради всичко! С две ръце ЗА!

CONVERSE CHUCK TAYLOR
Добре познатият, висок модел на Chuck Taylor, в тази сладка лимитирана серия със златист акцент, една от главните тенденции този сезон.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара