Спечелете Huawei P9 Lite и книги „500 мисли на бележити българи“


Краен срок - 9 март 2017

Спечели Huawei P9 Lite или книгата „500 мисли на бележити българи“ като ни пратиш снимка, в която показваш как почиташ Освобождението на България на 3 март. Прати я на имейл: tretimart@bulgarianhistory.org до 06.03 и кажи на всичките ти приятели да я харесат щом я публикуваме в албума, защото така имаш по-голям шанс да спечелиш.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на VIVACOM във Facebook, която ще бъде публикувана на 02.03.2017 г.

Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и изпратят своя снимка, онагледяваща как честват националния празник 3 март на имейл tretimart@bulgarianhistory.org

За валидни регистрации в играта ще се броят тези, които са изпратили една снимка на посочения имейл, в която се вижда как честват Националния празник 03 март. Всички одобрени снимки, които не съдържат вулгарно, нецензурно, насилствено и друго несъответстващо на празника съдържание, ще бъдат публикувани в албум на страницата на VIVACOM във Facebook: https://www.facebook.com/VIVAC0M/

Включването на участниците в играта означава, че те дават право на Организатора да публикува в албума и да използва изпратените от тях снимки във връзка и за целите на играта.
Между 07.03.2017 и 09.03.2017 включително всички снимки в албума ще бъдат обект на гласуване във Facebook страницата на VIVACOM.

Измежду всички снимки от албума се избират 10-те снимки с най-много харесвания, които ще участват в разпределението на наградите. 

Награди: 1 бр. Huawei P9 Lite и 3 бр. книги „500 мисли на бележити българи“. Наградите ще бъдат присъдени чрез томболен принцип на 4 бр. печеливши от 10-е снимки, които са събрали най-много харесвания в албума със снимки, публикуван на Facebook страницата на VIVACOM.

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду 10-е снимки, които са събрали най-много харесвания в албума със снимки, публикуван на Facebook страницата на VIVACOM: https://www.facebook.com/VIVAC0M/ , регистрирани успешно в играта. Томболата ще се тегли на 10.03.2017 г. като в следствие от нея на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъдат обявени печелившите участници според броя награди в т.5, и равен брой резерви, в случай, че печелившите не предявят желание да получат наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителите на посочените от тях профили във Facebook. За да получат наградите си, победителите се съгласяват в рамките на 2 работни дни да върнат отговор като предоставят в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителите или не получи обратна връзка от тях 2 дни след уведомяването им от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш;

Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара