Спечелете HiPPofant и продукти HiPP на стойност 50 лв.


Краен срок - 31 март 2017

Къде отиват празните бурканчета HiPP? Имате идеи?

Замисляли ли сте се, къде отиват всичките празни бурканчета от храна и какво се случва с тях?
Защо не ги използваме? Те са страхотни за съхранение и събиране.

Покажете ни вашите креативни идеи, как да използваме бурканчетата и капачките HiPP! Моля, опишете в коментар вашата идея и изберете заглавие за вашата снимка.

В нашия Фотоконкурс „HiPP идеи“ можете да проявите вашата креативност и фантазия с амбалажа от продуктите HiPP, който остава след сладкото похапване на вашето бебе. Ще очакваме вашите нови идеи и невероятни проекти реализирани в снимки до 31 Март 2017 г.

Може да спечелите една от следните награди:
HiPPofant и продукти HiPP на стойност 50 лв. от асортимента на HiPP България

Всеки, отговарящ на условията може да качи авторска снимка на тема „HiPP идеи“ в приложението Фотоконкурс на страницата www.hipp.bg. Качването се извършва чрез следване на правилата:

    а) За да може да се качи снимка, участникът трябва да е попълнил регистрационна форма за участие и да се е регистрирал в HiPP BabyClub. Снимката трябва да отговаря на темата на конкурса и да бъде благоприлична, в противен случай ще бъде премахвана от галерията на Играта.

    б) Конкурсът започва на 05.03.2017. Възможността за качване на снимки приключва на 31.03.2017. След приключване, жури - съставено от организаторите избира 3-те снимки победители.

Трима от авторите на снимките победители, получават слонче HiPP и продукти HiPP на стойност 50 лв. по избор от асортимента на HiPP. Наградите се осигуряват от HiPP България
5. ПРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА

    а) При попълване на регистрационната форма и качване на снимка се счита, че участникът е прочел и приел общите условия и правилата на играта и приема да бъде задължаван към тях. Приемането на настоящите Правила е задължително условие за участие в Играта и участникът се задължава да ги спазва.

    б) Автор на снимката трябва да е участникът, които я качва. Когато лице качва снимка, на която не е автор трябва да има писмено съгласие от автора на снимката и да го представи при поискване от организаторите. Моля, изпращайте информация на office@hipp.bg, ако забележите неправомерно участие на снимки.

    в) С качването на снимка участникът гарантира, че притежава правата за нея.

    г) С подаване на заявка за участие в Играта, всеки участник дава съгласие по чл. 4, ал. 1, т. 2 от Закона за защита на личните данни по отношение на личните данни, които предостави във връзка с конкурса – име, фамилия, телефон, имейл.

    д) С качване на снимки в Играта, всеки участник предоставя правата върху снимките в полза на организатора. Те могат да бъдат използвани в последствие за маркетингови/рекламни цели.

    е) Участниците, опитали се да нарушат правилата за регистрация, ще бъдат автоматично дисквалифицирани

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СНИМКИТЕ

    а) Направени от участника или от автор, от който участника има писмено съгласие за ползване.

    б) Не са използвани в предишни конкурси и не са печелили други награди

    в) Направени са през 2017 г. и са на тема „HiPP идеи“

    г) Не нарушават никакви права за интелектуална собственост, публични права, друг вид собственост или каквито и да е морални и законови права на трети страни. Участниците нямат право да публикуват на сайта или в приложението клеветническо, нецензурно, заплашително, оскърбително, незаконно съдържание, което представлява посегателство върху личните или обществените права, или което би могло да бъде осъдително, или може да съставлява или да подтиква към криминални престъпления, да нарушава правата на които и да е трети страни или да поражда търсене на отговорност или да представлява нарушение на който и да е закон. Материали с комерсиално съдържание също са недопустими.

Всички снимки ще бъдат разгледани и оценени от жури. Критериите за оценка ще включват – съответствие с темата на конкурса, оригиналност и креативност. Журито определя най-добрите три снимки.

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично и лично всеки един от тримата победители. Публично се счита съобщението във Фейсбук канала и на сайта на HiPP България. Лично се счита личен имейл. Спечелилите ще бъдат обявени до 04.04.2017 г. на стената на Фейсбук страницата www.facebook.com/HiPP.bg/ и на сайта на HiPP България: www.hipp.bg. Всеки награден ще получи и уведомяващ имейл на посочения от него адрес в регистрацията. Един участник може да спечели само една награда

В рамките на 15 работни дни след получаване на имейл съобщението за наградата във фотоконкурса, победителите трябва да се свържат с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как ще се връчи наградата.

В рамките на 15 работни дни след обявяването на наградите, спечелилите трябва да се свържат с Организатора чрез съобщение на страницата или както е указано в поста за обявяването.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар