Спечелете Coach парфюмна вода и парфюмен лосион


Краен срок - 5 март 2017

Динамичният стил на Ню Йорк е уловен и затворен в бутилката на парфюма Coach, чието лице е младата звезда Клои Грейс Морец.

Морец е лице на бранда през последните две години и символизира духа на Coach – младо, модерно, автентично американско момиче, което впечатлява със своята естествена красота. “За мен този парфюм е всичко, което обичам в Coach. Той е модерен и излъчва щастие. Перфектно улавя духа, енергията и вълнението, които Стюарт внесе в Coach”, споделя Клои за аромата, създаден от креативният директор на марката Стюарт Веверс.

“Исках да създам парфюм, който изразява освободения стил на Coach, да изградя ухание, което е индивидуално, автентично и куул,” обяснява самият Веверс.

Coach Eau de Parfum е с връх от малина, круша, розов пипер, докато в сърцето му се крият турска роза, гардения и циклама. Базата е от велурен мускус, кашмеран и сандалово дърво. Дизайнът на парфюмния флакон изобразява изконните символи на Coach: кожен етикет-висулка от едната страна, емблематичната за чантите на марката закопчалка със завъртане е пресъздадена в спрей-помпата, а мотивът на кон и карета е изобразен като герб в твърдото стъкло на флакона.

Как да участвате в играта ни за аромат Coach?

Под публикацията във Facebook страницата на Miss Bloom напишете в коментар къде бихте носили своя Coach Eau de Parfum и тагнете своя приятелка, с която обичате да пътувате.

Един от Вас ще спечели парфюмна вода Coach 30 ml за себе си и Coach парфюмен лосион за тяло за своята приятелка.

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара