Спечелете лаптоп ASUS модел X540S


Краен срок - 31 март 2017

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

1. Да хареса Facebook страницата на Организатора
2. Да попълни анкета състояща се от 3 въпроса на уеб сайта на Организатора
3. Да се регистрира за участие в томбола за награда с актуален e-mail адрес.

Наградата предоставена от Организатора в настоящата игра е лаптоп ASUS модел X540S.

Всеки участник има право да спечели само една награда в рамките на играта.

Организатора се задължава, да осигури и предостави на спечелилият участник удостоверение или друг документ, удостоверяващ стойността на наградата. Спечелилилият награда участник може да използва удостоверението или документа, удостоверяващ стойността на наградата при подаване на своята годишната данъчна декларация във връзка със „Закона за данъците върху доходите на физическите лица ”.

Наградата ще бъде изтеглена на томболен принцип чрез електронно теглене от всички участници спазили условията за участие в играта

Наградата ще бъде изтеглена на 03.04.2017 г. (понеделник)

Спечелилият участник ще бъде обявен на Facebook страницата на Организатора на Интернет адрес: https://www.facebook.com/bzd.bg/ чрез публикация, в рамките на деня, в който се осъществява тегленето.

Спечелилият награда участник ще бъде уведомен чрез електронно съобщение, на e-mail адреса, който е използвал за регистрация и участие в играта. Спечелилият участник е необходимо да отговори на e-mail: game@bzd.bg в рамките на 7 календарни дни от получаването му, в който ясно посочи трите си имена, телефон за контакт и удобен за него начин за получаване на наградата.

Организаторът се задължава да изпрати наградата в рамките на 20 работни дни от получаването на потвърдителния email от печелившите с ясно посочени три имена, телефон за контакт и удобен за него начин за получаване на наградата .

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара