Спечелете 3 чифта adidas UltraBOOST X и 20 тениски


Краен срок - 21 март 2017

Настъпва сезонът на активно спортуващите навън. Това е времето, в което обновяваме спортния си гардероб и се оглеждаме за иновации, които биха подобрили начина ни на спортуване и тренировка. Ние, жените, обичаме селективните модни предложения, независимо дали става дума за спортния ни или за вечерния ни гардероб. Особено внимание обръщаме на специално създадените за нас такива.

Изненадваме ви с точното предложение – ИГРА С НАГРАДИ, в която може едновременно да се забавлявате, да научите нещо ново за спортната екипировка и да спечелите чифт иновативни спортни обувки adidas UltraBOOST X или тениска за бягане на adidas.

Вижте какво трябва да направите?

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

- За да участвате в играта, трябва да отидете в магазин* на adidas, да обуете чифт спортни обувки UltraBOOST X или да облечете екип за бягане и да си направите селфи в някое от брандираните огледала в магазина.

- Публикувайте снимката си в своя профил в Instagram, като не забравяте да напишете хаштаговете #ULTRABOOSTXBG и #MIRRORSELFIE, и да направите публикацията си публична.

- Така ще участвате в жребий за спечелването на 3 чифта спортни обувки UltraBOOST X и 20 броя тениски за бягане. Жребият ще бъде изтеглен в края на играта, а имената на всички печеливши ще бъдат публикувани в материал в сайта elle.bg, както и във Фейсбук страницата на сайта.

ВНИМАНИЕ: добавена стойност ще има т. нар. Infinity селфи. Този тип селфи може да направите само в The Mall София и Grand Mall Варна. Това са разположение едно срещу друго огледала, които създават илюзията за безкрайност на образа.

НАГРАДИ

В ИГРАТА „UltraBOOST X” ще бъдат осигурени 23 награди:

- 3 броя спортни обувки за жени adidas UltraBOOST X

- 20 броя тениски за бягане adidas

Успех на всички!

*Представителните магазини на adidas са в: София – бул. Витоша 5, Сердика Център, The Mall, Paradise Center, Sofia Ring Mall. Пловдив – ул. Княз Александър I 34, Mall Plovdiv. Варна – Mall Varna, Grand Mall Varna. Бургас – Burgas Plaza, Galleria Burgas. Стара Загора – Galleria Stara Zagora”


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара