Спечелете неустоим комплект YSL The Shock


Краен срок - 26 февруари 2017

Една уважаваща себе си стилна жена трябва да притежава две неща – спирала, която прави погледа й неустоим и аромат, който оставя ярка следа навсякъде, където се появи.

Ето защо от YSL създават изкушаващият дует The Shock, в който главни роли имат парфюмът Black Opium Floral Shock и спиралата Volume Effet Faux Cils The Shock. Когато са отделно, той е свеж и опияняваш, а тя – смела и дръзка. Заедно създават ефектна дисхармония и се допълват като светлината и тъмнината.

Парфюмът Black Opium Floral Shock е спиращо дъха преживяване на самооткритие, взрив на завладяваща чувственост, свежест, която омайва, но Ви кара да искате още и още. Нова сладка свежест- нотки фрезия, цитрус от бергамот и деликатен аромат на сладка круша, се обвиват с акорд от златна гардения и абсолют от портокалов цвят. Но преди да сте се стоплили идва шокът от акорда на ледено студеното еспресо и мистериозната нотка на бял мускус.

Спиралата Volume Effet Faux Cils The Shock обещава да покори нови върхове сред спиралите, като предлага безпрецедентно покритие в YSL Beauté, още с първото нанасяне. Ултра-уплътняваща, ултра-издължаваща миглите са готови за хипнотизиращ поглед, чувствени, дръзки, смели и опасно секси. Драматичен обем, който вие управлявате от корена до върха.

Как да спечелите парфюма Black Opium Floral и спиралата The Shock? Под публикацията за играта в нашата Facebook страница отговорете на въпроса:

Кои са двете най-важни неща в козметичния несесер на една жена?

Очакваме вашите отговори в срок 20.02. – 26.02.2017 г., като една от вас ще спечели този изкушаващ козметичен комплект от YSL. Желаем ви успех!

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара