Спечелете мобилен телефон + аксесоар от Handy


Краен срок - 14 февруари 2017

Знаем, че вече си на любовна вълна! Участвай в играта на Handy и намери на сайта ни двете половинки на идеалната комбинация мобилен телефон и аксесоар, обозначени със символ сърце!

Всеки ден те са различни, но всеки ден откриването им ти носи 10% отстъпка, подарък и шанс да спечелиш Голямата Награда!

Любовта е игра! В нея търсиш и намираш... И най-интересното е, че всеки ден и това, което търсиш, и това което намираш е различно. Печели този, който направи най-много щастливи комбинации – всеки ден!

Докажи, че си добър играч! Играй „Създадени един за друг“ – играта на Handy за перфектни комбинации.“

    ♥ Всеки ден един от смартфоните, предлагани на www.handy.bg се среща в перфектна комбинация със своя влюбен аксесоар! Намери ги!

    ♥ Избери от раздела с мобилни телефони този, който е обозначен със специален символ – сърце и кликни върху бутон „Открих го!“. Ще го намериш в непосредствена близост! След това се огледай и за влюбеният аксесоар, който е в най-щастлива комбинация с избрания преди това от теб телефон. Той също е обозначен със символ сърце. Кликни върху неговия бутон „Открих го“, за да се регистрираш в играта;

    ♥ Честито! Ти намери двата продукта създадени един за друг! Регистрирай се в онлайн формата с валидни имена и електронен адрес, за да получиш специален промо код на мейла си.

    ♥ Промо кодът ти дава право на 10% онлайн отстъпка, в случай че закупиш мобилния телефон, който си открил с обозначение сърце. Към него ще получиш като подарък аксесоарът, който е обозначен с другия любовен символ;

    ♥ Регистрацията ти дава право на участие и в томболата за голямата награда – комбинацията мобилен телефон и аксесоар, за откриването на които е регистриран изтегленият промо код;

    ♥ Играта е с начало 01.02.2017 и край – 14.02.2017!

    ♥ Всеки ден мобилният телефон и аксесоарът към него са различни;

    ♥ Следи фейсбук страницата ни – на нея всеки ден ще те посреща жокер – марката мобилен телефон, който трябва да откриеш днес!

    ♥ Имаш право да се регистрираш 14 пъти! Колкото повече регистрации направиш, толкова по-голям е шансът ти да спечелиш голямата награда;

    ♥ Можеш да използваш промо кода си и за да купиш създадените един за друг мобилен телефон и аксесоар от електронния ни магазин, в деня, в който са в любовна комбинация. Ще се възползваш от специалната 10% отстъпка от цената на телефона, а аксесоарът ще получиш като ПОДАРЪК!!!

    ♥ Можеш да използваш промо кода си за отстъпка до края на месец февруари, 2017 година!

    ♥   Пожелаваме ти успех и да знаеш, че ако ти си  късметлията спечелил голямата награда от нашата томбола, ще ти я дадем срещу твоето любовно селфи с човек, създаден за теб!

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара