Избери страна и спечели награди от "Междузвездни войни"


Краен срок - 17 февруари 2017

Преди 15 години в едно студио далече, далече...... започна най-забавното сутрешно шоу - Стартер, със Симеон и Богдана!

От тогава всяка сутрин по БГ Радио се водят епични битки на доброто с още по-доброто чувство за хумор,  женската интуиция и мъжката логика между двамата владетели на силата за събуждането с усмивка - Симеон и Богдана!

На 17 февруари Стартер, сутрешното шоу на БГ Радио със Симеон и Богдана навършва 15 години! До тогава всяка сутрин Симо и Богдана ви дават възможност да се включите в сагата, като участвате в "Междузвездна игра" - празничата игра по случай юбилея на предаването!

Регистрирайте се за участие и слушайте Стартер, защото всяка сутрин Симо - владетелят на тъмната сила и принцесата на светлината Богдана се обаждат на един от регистрираните за играта, избрал тъмната или светлата страна на силата и му задават въпрос. Ако отговорите правилно, всеки ден може да спечелите два билета за ексклузивна VIP прожекция на новия епизот от галактическата сага - "Междузвездни войни 8 " през декември.  А в края на играта, на 17 февруари, ще разберем и кой от всички регистрирани печели голямата награда - междузвездно шоу на DJ Диян Соло  за рождения ден на победителя!

Включете се в играта и очаквайте междузвездния празник на 17 февруари с много звезди и забава... и нека усмивките бъдат с вас!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара