Спечелете Sony Xperia XA Ultra, портативно зарядно или USB


Краен срок - 19 февруари 2017

Включете се в новата игра на Sony Mobile BG!
Бъдете бързи - открийте перфектните двойки, отговорете вярно на въпросите и можете да спечелите нов Xperia смартфон от нас. Какво още чакате? 

Награди:

1 брой Xperia XA Ultra
2 броя CP-F5 портативно зарядно
3 броя SONY USB 32 GB

Играта се провежда в приложението „Перфектната половинка“ на официалната Facebook страница на Sony Mobile BG:

За да участва в играта и разпределянето на наградите, участникът следва да влезе в приложението и да премине през всички задачи.

Участникът завършва участието си в играта с регистрация като попълни следните данни: име и фамилия, телефонен номер, имейл.

Всеки участник в играта има право на неограничен брой участия, за което може да спечели максимум една (1) награда от предоставените.

Голямата награда Xperia XA Ultra ще бъде разпределена чрез автоматизиран софутер, на случаен принцип, между 5-те уникални участника, записали най-бързо време в играта;

Останалите награди в играта ще бъдат разпределени между 5 от всички останали участници, успешно завършили своята регистрация в играта.

Тегленето на печелившите ще бъде извършено на 20 февруари 2017, като победителите ще бъдат обявени в същия ден публично във FB страницата на Sony Mobile BG.

Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни след определяне на победителите в конкурса да се свърже с всеки отличен печеливш на посочените от него контакти за уточняване начина на получаване на спечелената от него награда.

Организаторът си запазва правото да избере друг Победител в случай на основателни съмнения, че даден участник е нарушил някое от Правилата за участие в играта и по този начин е ощетил други участници.

Наградите ще бъдат изпратени на всички Победители в играта до 3 календарни седмици след предоставяне на всички нужни данни от страна на избраните участници.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара