Спечелете Samsung телевизор UHD Curved 43KU6502


Краен срок - 28 февруари 2017

Време е за оскари! Тази седмица ще ви представим в няколко последователни дни 3 филмови гатанки. Отгатни всяка една, в коментар под съответния пост, за шанса да спечелиш страхотен телевизор Samsung, на който да гледаш всички велики кино продукции.

Гатанка 1: Кой е филмът, екранизиран по роман на Фицджералд, чиято история се развива през 20-те години на 20 век.

Подсказка: погледни внимателно картинката по-долу.

Участвайки в настоящата игра, имаш право да участваш за спечелването на 1 брой Samsung телевизор UHD Curved 43KU6502. Печелившият в настоящата игра ще бъде само един.

За спечелването на наградaта, е необходимо:
1. Да имаш навършени 14 години, и да си български гражданин.
2. Да станеш фен на Facebook страницата на Samsung България.
3. Да отгатнеш в коментар под всяка една от трите публикации, обявяващи филмова гатанка, като част от играта, кой е филмът.

Можеш да коментираш под всеки един от трите поста, свързани с играта, на нашата Facebook страница до 28.02.2017 г,включително, до 23:59. Всеки верен коментар, публикуван след тази дата, няма да бъде включен в томболата.

Всеки участник може да коментира само по веднъж, всеки следващ коментар няма да бъде зачетен като участие в Играта.

Печелившият ще бъдат изтеглен с томбола на случаен принцип от всички участници в присъствието на нотариус, който да верифицира процеса на изтегляне на печелившите.

Участието в играта е публично и с това даваш съгласие твоето име (псевдоним) да бъде публично видимо в публикацията, с която ще обявим печелившия от играта.

Изтеглянето на печелившия участник ще бъде проведено на 01.03.2017 г. в присъствието на нотариус. В същия ден печелившият ще бъде обявен във Facebook страницата на Samsung България.

Печелившият трябва да предостави необходимите данни за получаване на наградата в рамките на 10 работни дни от изтеглянето и обявяването му в официалната страница на Samsung България във Facebook (https://www.facebook.com/SamsungBul...). Ако печелившият не предостави необходимите данни за получаване на своята награда, той губи правото си да получи наградата и Организаторът се свързва с първата изтеглена резерва в присъствието на нотариус в деня на изтеглянето им 01.03.2017.

Наградата ще бъде изпратена на спечелилия участник чрез куриер за сметкa на организаторите в рамките на 30 работни дни след неговото обявяване във Facebook страницата на Samsung България.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара