Спечелете пътешествие за двама до Пекин


Краен срок - 14 февруари 2017

Искате ли да преживеете чудото на Великата китайска стена?

За да отбележи премиерата на епичната кинопродукция ВЕЛИКАТА СТЕНА, Радио Витоша ви дава уникалната възможност да спечелите незабравимо пътешествие за двама до едно от чудесата на света и до величествен Пекин!

За да имате шанса да се докоснете до Далечния Изток е необходимо само да отговорите на въпроса:

Колко е дълга Великата китайска стена?

а) 3800 км
б) 5600 км или
в) 6900 км

Когато чуете джингъла : Великата стена с Мат Деймън идва скоро в кината!
Обадете се сега на 9 70 1000 и спечелете пътуване до Китай!

Слушайте радио Витоша и отговорете правилно на въпроса! Имате шанс да спечелите голямата награда, която ще се тегли на 14 февруари в сутрешното шоу "Тройка на разсъмване".

Участието в Играта става само и единствено по следния начин: след като участниците чуят текста: ВЕЛИКАТА СТЕНА С МАТ ДЕЙМЪН ИДВА СКОРО В КИНАТА. ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА НА 9 70 1000 И СПЕЧЕЛЕТЕ ПЪТУВАНЕ ДО КИТАЙ.

Обадят се на посочения телефон, дадат верен отговор на въпроса: „Колко е дълга Великата китайска стена?“ от възможните три отговора: а) 3800 км.; б) 5600 км. Или в) 6900 км. и предоставят своите лични данни (Три имена и телефон за връзка), с които да участват в тегленето на наградата, което представлява регистрацията в играта. С регистрацията си за участие всеки участник в играта приема тези условия.

Всяко физическо лице има право на участие само веднъж.

Наградата включва само и единствено:

*  двупосочен полет за двама от София, България до Пекин, Китай;
*  4 нощувки в 5-звездния хотел Wanda Sofitel Beijing;
*  Трансфер летище-хотел-летище до хотел Wanda Sofitel Beijing;
*  Еднодневна обиколка с екскурзовод на Великата китайска стена;
*  Полудневна обиколка с екскурзовод на Забранения град;
*  Полудневна обиколка с екскурзовод на Летния дворец;
*  Трансфери за горепосочените обиколки;
*  Общ пакет джобни в размер на $1,200;
* Застраховка при пътуване за дейностите, включени в пакета;

Наградата НЕ включва:

Българските граждани, пътуващи за Китай, е необходимо да притежават китайска виза, предварително получена от посолството на Китай в София или в други дипломатически и консулски представителства на КНР в чужбина. МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРЪТ и OРГАНИЗАТОРЪТ не поемат разхода за издаването на тези визи за победителя и неговия придружител. Могат да съдействат с документ, който удостоверява, че победителят е спечелил награда „Пътуване до Китай“и този документ да служи пред китайските власти за издаването на съответните визи;

разходи от личен характер;

дължим данък, съгласно ЗДДФЛ;

Датите на пътуването трябва да бъдат между 28 февруари 2017 г. и 28 февруари 2018 г. Пътуването се извършва с посредничеството на официалната агенция, партньор на Организатора - Octopi Promotions Limited (“Octopi”). След като победителят потвърди използването на наградата, ДИСТРИБУТОРЪТ го свързва с агенцията Octopi, с която победителят урежда всички детайли по пътуването. За целта победителят и/или неговият придружител трябва да знаят английски език.

Пътуването НЕ МОЖЕ да бъде осъществено в следните периоди:
- месеците юли и август 2017 г.;
- в периода 15 декември 2017 г. и 10 януари 2018 г.
-  в периода 9 – 18 февруари 2018 г.

Победителят трябва да посочи желаните от него дати за пътуване, най-рано 90 дни преди датата на заминаване.

В случай, че победителят няма възможност да се възползва от наградата в рамките на посочения период, той губи наградния пакет без право на компенсация или други задължения от страна на МЕДИЯТА, ДИСТРИБУТОРА и ОРГАНИЗАТОРА, както и техни посредници в промоцията.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара