Спечелете почивка в Комплекс на винен и Спа туризъм "Старосел"


Краен срок - 12 февруари 2017

Участвайте във "Фото конкурс "Староселска приказка" и се преборете за уникалната награда: "Нощувка за двама в Комплекс на винен и Спа туризъм "Старосел"!

Изпратете в лично съобщение на WineandSpaComplexSTAROSEL Вашата най-добра снимка от почивка в комплекс "Старосел" и ни напишете защо искате да спечелите. Препоръчително е снимката да бъде зимна, но в случай че нямате, може да ни изпратите най-подходящата си снимка.

Ние ще я публикуваме в албум заедно със снимките на всички участници. В текста ще опишем Вашите имена и Вашия призив към приятелите Ви да гласуват с харесване или реакция. Можете да тагнете хората, с които сте почивали при нас, а всеки коментар и споделяне ще допринесат за Вашия успех. Канете приятелите си да Ви подкрепят, защото наградата ще грабне най-харесваната снимка!

Колкото по-скоро публикуваме снимката Ви, толкова по-голям шанс имате да спечелите.

Финалът на конкурса е 12.02.2017, до когато Вашите приятели могат да гласуват. Ще обявим победителят на 13.02.2017 в 10:30ч.

Наградата е нощувка за двама през делничен ден в Двойна стая в х-л ”Старосел” и може да се използва в периода до 31.03.2017г. С нощувката ще получите закуска в ресторант «Старосел»; винен тур; достъп до Спа-центъра на комплекса: джакузи с минерална вода, парни бани, сауни; закрит минерален басейн; открит басейн; безплатен паркинг и интернет.

Други условия:
всеки участник може да участва само с една снимка, неподходящи снимки няма да бъдат публикувани. В случай, че има снимки с еднакъв брой харесвания, победителят ще бъде определен чрез томбола на случаен принцип.

Не се колебай - участвай и спечели голямата ни награда!

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара