Спечелете всяка седмица продукти Fa за 1 година, гривна Pandora и още награди


Краен срок - 28 февруари 2017

Всеки един потребител, който се е регистрирал успешно за участие във Facebook приложението на страницата на FA България, има шанс да спечели награди, описани по-долу награди.

Наградите се разделят на малки награди (комплект от 3 бр. козметични продукти) и големи награди (комплект от козметични продукти и гривна на Pandora с талисман увереност „Confidence“).

Малки награди

Всички участници, които са се регистрирали в промоцията, имат шанс да спечелят една от следните награди:

- Всички участници, които са се регистрирали от официална страница на FA България във Facebook в самото Facebook приложение - козметични комплекти, съдържащи 1 бр. деоспрей Fa Fresh&Dry Green Tea 150 мл, 1 бр. Fa душ-гел Coconut Water 250 мл и 1 бр. течен сапун Fa Yoghurt Aloe Vera 250 мл.

Големи награди

Всички участници, които са се регистрирали в промоцията, имат шанс да спечелят една от следните награди:

- Всички участници, които са се регистрирали от официална страница на FA България във Facebook - козметични комплекти за 1 година, съдържащи 12 бр. деоспрей Fa Fresh&Dry Green Tea 150 мл, 12 бр. Fa душ-гел Coconut Water 250 мл и 12 бр. течен сапун Fa Yoghurt Aloe Vera 250 мл; 1 бр. гривна на Pandora с талисман увереност „Confidence“. Счита се, чe продуктите се ползват всекидневно и предоставените бройки ще покрият употребата в продължение на 1 година.

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, заявява участие чрез регистрация на специално разработено приложение в социалната мрежа Facebook, разположено на официалната страница на FA.

Всеки един потребител трябва да се регистрира чрез своя личен профил в социалната мрежа Facebook. След осъществяване на регистрация и вход, всеки един потребител трябва да изпълни всяко едно от трите предизвикателства, като ги отбележи като „изпълнени“ с тикче. Потребителят има възможност и да сподели изпълненото предизвикателство на собствената си стена, както и да покани свои приятели да се включат в промоцията.
След като е изпълнил условията за изпълнение и на 3-те предизвикателства, се счита, че даденият потребител се е регистрирал успешно за томболата за малки и големи награди, удостоверено чрез получаване на автоматично генерирано съобщение.

Всеки един потребител може да участва един брой пъти в Промоцията, като изпълни необходимите условия за участие.

Всеки един потребител, за да участва в томболата за разпределяне на малките награди (козметични комплекти), трябва да е регистрирал едно редовно участие в промоцията. Под редовно участие се има предвид да бъдат изпълнени условията за изпълнение на 3-те предизвикателства.

Тегленето на наградите ще се осъществи по следните начини:

- Малките награди ще се теглят на случаен принцип, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници през целия период на промоцията. Всеки ден в 11:00 часа се тегли една малка награда под формата на един брой козметичен комплект измежду всички участници, регистрирали се за участие в страницата на Fa и изпълнили всички условия до 10:59:59 часа на същия ден. В дневната томбола участват всички играчи, които са се регистрирали успешно до момента на теглене на наградите. Победители се обявяват между 11:00 и 13:00 часа в деня, когато са изтеглени. Всеки участник, който е спечелил малка награда, не може да участва за спечелването на голяма награда.

- Големите награди ще се теглят на случаен принцип на 7, 14, 21 и 28 февруари 2017 г. между всички успешно регистрирани участници за целия срок на промоцията и ще се обявяват до 13.00 часа на същият ден. Всеки участник може да спечели само една голяма награда. Всеки участник, който е спечелил голяма награда, не може да участва за спечелването на малка награда.

Наградите се получават чрез куриерските услуги на фирма ЕДС Експрес ЕООД „в срок до 60 /шейсет/ дни от обявяване на спечелилите участници на посочени от печелившия участник име, адрес, телефон и детайли за контакт във Facebook приложението. Всеки печеливш на награда ще получи нотификация във Facebook, която го уведомява, че е спечелил награда. Всеки печеливш трябва да се свърже чрез съобщение като пише на Facebook страницата https://www.facebook.com/FaBulgaria.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара