Спечелете пасатори Tefal, TEFAL Easy Soup и купички за супа


Краен срок - 8 март 2017

Обедните ви навици казват много за вас. Знаете ли коя супа ви приляга най-много? Направете теста и открийте коя крем супа е създадена точно като за вас. Супата е готова само за 3 минути, а в допълнение може да спечелите и супер награди от Tefal и Bonduelle!

В периода от 16.02.2017г до . 08.03.2017г.. включително, всяко лице, което отговаря на изискванията може да участва в томбола и да спечели една от следните награди:

* Пасатор Tefal Slimforce HB850A – 9 броя
* TEFAL Easy Soup BL8411 - 3 броя
* комплект купички за супа (2 броя всеки) – 21 броя

Участието в играта не е обвързано с покупка. За да участват в състезанието участниците трябва да попълнят теста, съставен от 10 въпроса. След като попълнят теста и разберат какъв тип потребител на крем супа са, трябва да се регистрират, като попълнят онлайн формата за регистрация на сайта.

Един участник може да спечели само по ЕДНА НАГРАДА.

Наградите ще бъдат доставяни по куриер в срок до 30 дни от изтегляне на печелившите и обявяването им на http://www.123cremsupaprigotvi.bg

Наградите ще бъдат изтеглени чрез провеждането на томбола на случаен принцип. Имената на победителите ще бъдат изтеглени на 08.03.2017г и обявени до 3 дни след това. В томболата за награда имат право да участват всички Участници, които са изпълнили условията за участие, посочени в тези Правила.

За да участват в томболата, участниците трябва да са посочили точен адрес и телефон за връзка.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара